Jag är galen i dig


A day to remember


<3

Bra tilda!

Jag är så dålig på att blogga, får mycket klagomål av min vän Ellida ;) men jag har inge lust men får väl se hur det funkar :) haha men ska försöka bli bättre på detta!!

Jag var ju och handlade igår som sagt, hittade mig nästan ingenting. Bara två tröjor och ett par uggs :) men som tur är väl att jag kom hem med någonting iaf, det är väl tur det. Julia fick träffa tomten också, bild kommer i slutet av inlägget ;) men dagen var super och det kunde inte blivit bättre. Sen fick vi skynda oss hem för jag skulle iväg på träning, full rulle var det där. Det var jobbigt men as roligt, fast ett minus på att min klubba gick av (suck) har haft den i två träningar, Bra tildaaa! men när vi åker till uppsala så ska vi försöka byta den, det var nått att dom skulle komma dit eller vad det var.

Ja idag är det redan torsdag (!!!!) oj vad snabbt det går, varför ska det gå så snabbt när det är jullov!? då det ska gå sakta ju :) men jaja, idag så vet jag inte vad som händer. Vet iaf att jag ska försöka få tag på min saknade vän Ellida. Var jätte länge sen sist ju! Oj vilket långt inlägg, eller ja ganska iaf :) pusss


Här ser ni när julia träffar tomten ;)

:D

Sitter och äter frukost nu, snart så kommer jollar hit och hämtar mig :) då drar jag jollar julia plus victor till karlstad och handlar häcken av oss :d iaf jag och jollar :d ha en bra dag för det kommer jag att haaaa

Taggad för shopping

Ellida ringde förut och sa att hon inte kunde komma för hon hade ont i magen, hoppas du blir frisk så snabbt som möjligt hjärtat. Men då gick jag ut och åkte lite pulka med familjen :) mysigt var det! sen gick jag vidare till pappa lite senare och spenderade kvällen där.

Imorgon så blir det inge karlstad, jollar kunde inte imorgon så det får bli till onsdag istället. Åh vad jag längtar redan!

Nu sitter jag och halvsover och klockan är bara halv elva!? ojoj.. Jag hoppas väl att jag orkar hålla mig uppe ett tag till iaf :)

Ellida :)

Nu sitter jag och lyssnar på muusik! väntar även på min vän ellida, dygastes i kommunen! haha :) får se vad vi hittar på, skratta kommer vi göra till tusen iaf :)

mathilda jansson


Dreaming people

Nu är julafton 2010 över och det känns sooorligt! när man liksom tänker att det är ett år kvar tills nästa juuul! åh.. men får väl tänka framåt att jag snart fyller år :)

Nu sitter jag hemma i pappas kök och äter lite smått & gott. Kanske så kommer Ellida till mig sen, men inget bestämt än men det skulle kanske bli så :) jag saknar dig bruuuuden!

Jipppiee, till måndag åker jag och jollar till karlstad och handlaaaar. Fan vad glad jag är! ska bli å sjukt roligt, så himla bra sällskap ju också :) kommer skratta så jag får ont i magen som alla andra gånger :)

nej nu ska jag försöka få tag på ellida, puss

Julafton 2010!

Nu ska jag skriva vad jag fick i julklapp, det är allt tillsammans från släkt och familj och de:

innebandyklubba (salming)
parfym (escada) <3333 jag älskar deeen!
eyeliner
presentkort
pengar
kläder
2 filmer (sex and the city)
plattång och hårblåsare
hårband
schampo och balsam

tror det var allt, super duper nöjd är jag!:)


Julafton

Yepp idag är det julafton och jag kan säga direkt att det känns inte som det för fem öre. Men hoppas det känns bättre senare under dagen så jag verkligen får julkänslan :)

Iår ska jag fira min jul hemma hos mammi, fast ska jämt va vid pappi ett litet tag :) jag hann att fixa alla julklappar också, jag räknade dom och jag har 17 julklappar tror jag :) jag tycker nästan det är roligare att ge bort paket än att få, haha dä ni.

Sitter och blåser håret just nu, fast istället för det blåser jag benen för jag fryser ihjäl! haha lite knäppt. Nu måste jag fortsätta så jag kan sen gå vidare till pappa. God jul alla och ha en bra dag alla!


Jag vill va brunnet! I think..


Ojoj

Nu ska jag passa herman i en och en halv timme ungefär, shiiiiit. Undrar hur det kommer gå, tror inte det kommer bli alls bra men får väl göra så bra jag kan ;)

23 december 2010

2010 börjar gå mot sitt slut,

här är en sammanfattning av ditt 2010!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- japp
2. Höll du några av dina nyårslöften? - jag försökte väl iaf..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - nix
4. Dog någon som stod dig nära? - ja..
5. Vilka länder besökte du?
- ingen speciell
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
- det tror jag väl
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? - det finns det gott av 
8. Vad var din största framgång 2010? - hmm.. jag vet faktiskt inte
9. Största misstaget? - jag gör nog jämt misstag :)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - yes
11. Bästa köpet? - jag har ingen aning
12. Vad spenderade du mest pengar på? - kläder skulle jag kunna tro
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? -ja verkligen!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? - jadu kommer inte på nu men det finns säkert någon :)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - gladare tror jag
16. Vad önskar du att du gjort mer? - har ingen aning
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - slösat pengar och gjort misstag
18. Hur tillbringar du julen? - Hemma med några ifrån släkten
19. Blev du kär i år? - ja!
20. Favoritprogram på TV - ensam mamma söker och andra avenyn!
21. Bästa boken du läste i år? - ja läser typ aldrig någonting ;)
22. Största musikaliska upptäckten? - jaru
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - jag minns faktiskt inte, pengar? 
25. Något du önskade dig men inte fick? - nix
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? - skrattade
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- det finns det säkert
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? - vet jag inte
29. Vad fick dig att må bra? - familj släkt och mina vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - olle hedberg? ;)
31. Vem saknade du? - <3
32. Den bästa nya personen du träffade? - mollie pejlycke!

E.M

Åh vad ska jag skriva? ville skriva om dig men nu är jag helt tom om ord för du är helt underbar helt enkelt och du får mig att lee varje dag. Du får mig alltid upp på humör, behöver aldrig oroa mig när jag ska träffa dig för jag vet redan innan att du kommer göra mig lika glad som alla andra gånger. Jag vill att du ska förstå hur mycket jag tycker om dig, det är sjukt mycket kan jag tala om! Alla minnen jag delar med dig är ju helt klart bäst, skrattar alltid lika mycket! finns inte en enda gång vi är utan att skratta för vi skrattar oftast så vi får ont i magen :) men jag blir så glad av det också. Jag mår som bästa när jag delar mina skratt med dig, saker, kläder, och allt det där vi delar på, dagar och det där :) att få vara med dig helt enkelt är en jätte härlig känsla, det liksom värmer i hjärtat på nått vis. Det är ju beviset på att jag känner mig så trygg med dig och jag vågar verkligen berätta allt för dig utan att skämmas. Du är en äkta vän och jag älskar dig nått så sjukt mycket




En äkta vän är den som sett dej gråta, vara stolt, förlåta, skratta, skämmas, älska, hata, falla och resa sig igen. Och alltid förstått varför. Alltid förstått varför!


Dan före dan före doppare dan

Jag kan inte helt enkelt fatta att det är bara 2 dagar kvar tills julafton. Shit vad snabbt allt har gått! var ju inte länge sen det var sommaren? ojojoj

Äntligeeeen jullov också! fy fan så skönt att äntligen kunna säga äntligen jullov. Jag ska njuta av den tid vi får, för det bästa som finns är ju när det är lov och man slipper skolan :) Super gilla


Har spenderat min tid idag i skolan, i två timmar! haha. Sen så har jag också tränat, var väldigt trött i benen pga min förkyldning? tror det är så.. Men annars så var det lika roligt som vanligt :)

Imorgon ska jag och Ellida gå ut på stan och handla klart dom sista julklapparna. Det behövs verkligen känner jag, för det är ju en dag kvar imorgon tills jul så måste nog skyna mig lite..

Nej nu ska jag tjata på min kära bror och försöka övertala honom att jag får sova vid han inatt ;) puss å kram skumbanan


Yeah

Vi vann träningsmatchen mot Edebäck med 12-0, mer än bra? jaaa :) gjorde 1+1, gilla! kanske inte var en sån himla rolig match men var ju vinst iaf!

Imorgon är det äntligeeen jullov! fy fan vad skönt, så himla efterlängtat! det behövs verkligen :) Efter vi slutat imorgon vid halv tio så går jag och ellida ut och julhandlar. Vill bara vara klar med alla julklappar nu, så hoppas jag hinner klart imorgon :)

Nu ska jag dyka ner i min chipspåse! pussss
3 dagar kvar

I'm back

nej nu bestämmer jag att jag ska blogga på denna blogg nu! wihooo äntligen! pusss


Jag lever!

Haha ja det kan man verkligen säga, ett inlägg på denna blogg? det var väl ganska så förvånat de ;)

Jag kan tala om att jag mår bra och jag lever iaf. Börjar faktiskt sakna denna blogg, älskar designen så det har väl säkert med det att göra :) men håller tummarna för mig själv att jag kommer tillbaaaks!

Just nu iaf så lyssnar jag på musik och taggar upp inför matchhhh! ska spela match mot edebäck today. Hoppas ju såklart på vinst som alla andra gånger som oftast lyckas också! Tror jag borde packa nu. Hejs svejs, ha det så bra

RSS 2.0