Kvar i nått jag lämnat

för länge sen

bhulk

"Jag älskar dig mer än livet"

   
  
tänk om alla hade en sån som du, skulle inte finnas ett enda problem i världen då


31 mars 2011

Torsdagen gick väldigt snabbt faktiskt och det är jag glad över. Värsta dagen i skolan ungefär, den brukar vara drygast men den gick snabbt ändå :-)

Men dagen har väl inte bjudit på så värst mycket! kan ju säga såhär att jag är super taggad inför helgen. Ska ju nämnligen åka till hudik med min vän Ellida, vi ska kolla på broder när dom ska spela. SM GULD? ja jag ska se dom i finalen iallafall! men är ju som sagt taggad, det är samling med bussen klockan sju på morgonen till lördag. Kommer vara helt död, men det är ju värt det. Så imorgon så ska jag och Ellida köpa oss godis och mysa sen nattar hon hos mig, och sen så drar vi på morgonen. SuperB!

Åh nej, värsta dagen som kommer imorgon eller? alla kommer lura mig i skolan eftersom det är första april imorgon, åh herregud kommer gå på allt. Men sånt är väl livet ;-)

Nu måste jag göra klart svenskan, skriver mer imorgon. pussss


you are amazing, just the way you are

fuck

orkar inte mer, vill inte vara kvar


I want you now as I had you before


" Vi kommer alltid vara dom bästavänner som alltid kommer vara som ett tillsammans"

I had you before

*


Hang with me

Har det varit världens finaste väder idag eller? tror faktiskt det, älskar verkligen vädret. Känns att våren är är här och jag älskar det.

Efter skolan idag så övade jag lite engelska som vi har tills imorgon. Sen satte jag på mig brillorna och gick ut och trixade lite med klubban och bollen. Ville verkligen inte gå in för det var så fint väder, men var tvungen för skulle träna :-) kan ju säga att man blir på bättre humör när vädret är på topp. Puss på det!

Träningen gick sådär, men är alltid skönt att få springa av sig lite. När jag kom hem så hade mamma gjort mat, mums! var så hungrig så jag fick ont i huvudet så min kropp behövde mycket mat. Nej nu ska jag kolla på det sista med engelskan, är super trött också så dejtar kudden tidigt idag. puss


Steeek

Ojoj vad dagarna går, dom flyger och far. Hinner inte ens med att skriva, illa va?

Men har inte hänt nått speicellt under dagarna, har tränat och pluggat och varit i skolan. Men redan halva skolveckan har gått och det känns ur skönt.

Väl nu så sitter jag och har nyss packat, fattas bara att jag ska sätta på mig träningskläder sen sticker jag iväg och tränar. Har varit ute och steeeekat i solen idag, har spelat innebandy och chillat ute med mina söta brillor. Bild kommer senare!
skriver ett längre och mer intressant inlägg ikväll, puss sötisar

En vanlig dag

Kan ju börja med att jag var ju helt död imorse när jag skulle gå upp, trodde inte det va sant. Fy bubblan vad trött jag var! nej ge mig helg tack.

När jag kom hem ifrån skolan så åkte jag iväg till Linda, goase med söta Tove också. Senare åkte vi ner till kusinerna och var där ett tag. Kom sen hem vid fem ungefär (???) Men dagen har gått ganska snabbt och det är ju ett plus på att desto närmare helgen. Nej nu får jag ge mig, en dag i taget!

Tror jag ska krypa ner mig framför tvn ett tag, som sällskap får jag mig förmodligen ostkrokar! mums?


söt

Grattis skitunge

 Grattis din skitunge på 4årsdagen, hoppas du fick en bra dag nu. Du är super! love you




Perfekt avslut på helgen

Igår så vaknade jag vid tio. Direkt jag steg upp så fick jag reda på att jag skulle spela match med 96orna och det var samling om en timme. Panik? om jag hade, men det var att skynda sig och jag kom i tid som tur var. Men vi förlorade med 4-3 mot Munkfors. Jag är nöjd med min insats, men en sak gick snett! jag trodde vi ledde med 4-3, så jag funderade på varför vi tog in målvakten och varför var Munkfors så glada efter matchen? sen kollade jag upp och det stod att vi förlorade med 4-3. Jag är att för knäpp ibland, men det bjuder jag väl på :-)

Imorse fick jag ta tag i kragen och gå upp tidigt. För det första så fyller Herman 4 år så var med och kollade när han öppnade paketen. Och för det andra så skulle jag och kolla på victors match, så vi skulle åka vid kvart i tolv ungefär så fick inte sova idag heller. Sånt gillar jag inte, jag som skulle sova denna helg. För vart tog helgen vägen? inte alls länge sen jag skrev fredag. Men hoppas det går lika snabbt med denna veckan, för till helgen tar jag med mig min vän Ellida till huddik och kollae på hibs. Spännande!

Men efter victor match iaf så åkte jag till Ellida lite senare efter det. Vi kollade film och åt nybakade bullar, mums. Bra söndag med andra ord.

Imorgon är det måndag igen, som vanligt. Jag är arg på alla i familjen just nu bara för det är skolan imorgon, haha rätt så rolig jag. Snälla, döda mig? vill verkligen inte upp tidigt, gå till skolan och plugga. NEJ


.....

.......

Brunett eller blondie?

 vs

jag vill bli blond igen


Jag har svårt att balansera mellan trygghet och panik

.........

Keep on dancing till the world ends

Ye, äntligen fredag och det betyder att det är helg. Nu ska det njutas! min helg började bra med att jag spelade innebandy med herman. Åt även förut thaimat med the family, + att det står en stor godisskål framför tvn där let's dance alldeles strax startar. Jag har bestlutångest, ska jag gå upp tidigt imorgon för att följa med Ellida ner och kolla på innebandy, eller ska jag stanna hemma? För senare under dagen imorgon så kommer släkten och firar Herman som fyller 4 år på lördag. Ja, det märks väl imorgon. Ska nu sjunka ner mig i soffan, puss

Tillbaks på ruta ett


Back to life

Ups vad längesen det var jag skrev ett längre inlägg, så det är nog på tiden att jag gör det nu :-)

Men vad har hänt sen förra gången? ingenting speciellt faktiskt. Men får ta en dag i taget helt enkelt :)

I Tisdags var jag ju sjuk, så var hemma ifrån skolan. Var instängs hela dagen, och fy vilken ångest jag hade när jag såg att solen sken som aldrig förr typ. Själv så fick jag inte gå ut utan var instängd mellan väggarna. Men nu är jag ju äntligen på fötterna igen!'

I Onsdags (igår) så var jag ju som sagt till skolan igen. Var på träning på kvällen och tyckte det var roligt! efter det kollade jag på match, älskar de! sen åkte jag hem och gjorde inte alls för mycket innan jag tog natta.

Idag är det redan torsdag, det var ju inte alls länge sen det var måndag? då jag skrev att helgerna går så snabbt. Men det är ju redan fredag imorgon och är överlycklig över det. Men idag iaf så har jag handlat med mamma, dammsugit och städat + dammtorkat åt mammi. Liksom, vad vore hon utan mig? haha, vad duktig jag är ;-)

tack och hej, leverpastej

Tankeställare

Just the way you are


22 mars 2011

Vaknade imorse av att jag hade ont i halsen, ont i huvudet och tätt i näsan. Så tog en vilodag idag ifrån skolan, behövligt kan jag lova. Men tror jag är på benen imorgon igen :-)

puss

Ändrade planer

Blev ingen Ellida så istället går jag ut i det fina vårvädret och bara njuter. Hörs babes

The king

Sitter nu och dunkar musik ( the king - the playtones ) haha dom är ju för bra. Väntar på att klockan ska bli kvart över tre då mammi skjutsat upp mig till min vän Ellida. Kort och snabbt inlägg, skriver mer ikväll! puss


Ingenting är omöjligt

Var ju som sagt på innebandy med snygga Klara igår, det var väldigt roligt det! var en viss person vi la lite märke till ;-) haha. Älskar att umgås med dig bruden!

Söndag idag, och var inte alls länge sen det var fredag. Åh jag hatar att helgerna ska gå så jävla onödigt snabbt, usch fy och blä. Men väl när jag vaknade idag så var det bara att sätta på sig varma kläder, sen åkte jag och pimplade + åkte skoter med mina bästa kusiner. Och vädret har varit kanon, så dagen har inte kunnat blivit så mycket bättre!

Har nyss tagit mig en varm och go dusch. Förebreder mig nu med att det är ny vecka imorgon, skolan som alla andra veckor. Nej uah, blir så arg bara jag tänker på det.. Nej nu ska jag njuta av det sista som är kvar av helgen /mj

Vinst

Vinst mot Edebäck och jag fick göra mig ett mål. Sämsta matchen på länge som jag gjorde idag iaf, men får väl ta tummen ur röven och ta nya tag tills nästa gång. Men vi vann iaf, det var väl bra det :-)

Nu ska jag fixa mig ett ansikte, sen åker jag ner och kollar på innebandy med min bäst Klara. Hörs sötisar! puss

Firework

Äntligen fredag, äntligen helg, äntligen får jag sova.

Men dagen har gått väldigt snabbt som alla andra fredagar, jag älskar fredagar helt enkelt. Åkte till pappi efter skolan och Ellida gedde mig sällskap tills halv sex ungefär. Var en speciell sak vi håll på att dö över vad roligt det var, haha ser det framför mig. Kvällen fick det bli mys med familjen, god mat och popcorn och let's dance. Fredagar är det bästa som finns.

Imorgon är det match som gäller, med 96orna. Ska få spela med Klara och Amanda och det har inte hänt på ett tag så ska bli väldigt spännande :-) efter matchen åker jag och kikar på alaget med bästa Klara. Nej nu ska jag kolla på let's dance. Ha en bra fortsättning av fredagen alla, pussar

Det har blivit svårt att älska, när all kärlek lett till besvikelse


Will never be able to be myself

rubrik


Inte utan dig


Känner du dig ensam, är du aldrig till besvär
för när du behöver mig kommer jag redan vara där
en bra vän som fanns där ifrån början
du förlät mina fel o tog bort den onda slöjan
för när alla andra svek, var det du som stog kvar
berättade för mig hur värdefull jag var
du är stjärnan som föll, ifrån himlen ner till jorden
utan dig vore jag bara en av miljoner

You are the only

Äntligen är torsdagen över! hatar verkligen den dagen i skolan, så himla dryg. Men bara en dag kvar nu, sen efterlängtade helg! mums

Slutade klockan tio i tre, efter skolan så kom mamma och hämtade mig då vi åkte till norbergs. Hittade mig dock ingenting, men har ju alltid pengarna som är väldigt bra enligt mig :-) Åkte sen hem och tog mig en fika med victor och albin.

Just nu så nördar jag musik som alla andra dagar ungefär. Ska snart dra vidare till pappi, fast först måste jag göra svenskaläxan som vi har tills imorgon. kisses

I wanna love you

Tränade dubbelträningar idag. Tränade först med mitt lag och satan vad kul det var, så kul att verkligen spela när det är så roligt! och det var det idag verkligen :-) efter den träningen så tränade jag med 96orna, gick inte så bra för mig själv men det var roligt iaf. Innebandy v

Vi har prov imorgon och jag har lite panik, har inte övat värst mycket men tror jag kommer lyckas rätt så bra faktiskt. Så jag har typ gett upp helt nu, men tror det kommer gå bra. Annars får jag hjälp av Bjarka, haha.

Redan torsdag imorgon, vilket innebär en dag närmare helg. Veckorna går super snabbt, och det klagar jag verkligen inte på! men däremot tycker jag helgerna kan gå sakta :-) nu får det räcka, tack för denna gång. puss

I'm waiting for you to sit here at me

Säger det ännu en gång - jag älskar vädret!

Tog mig inte en promenad förut, utan jag gick ut och spelade innebandy ännu en gång. Tyckte det var väldigt skönt och skoj faktiskt! Sen kom Herman och mamma hem så då kom Herman och var med också, han är farlig den grabben! jag VARNAR er

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tio över fem då jag ska åka iväg och träna, innebär att jag ska springa benen av mig! tränar vid älvstranden idag också så då blir jag mer taggad, fråga mig inte varför ;-)

vi hörs, pussar


Älskar vädret

Åh vad jag älskar vädret alltså! solen skiner och det är jätte gott ute ju. Hoppas detta håller i sig ett tag framöver nu, man blir piggare av det. love

Men iaf så slutade vi klockan ett idag. Efter skolan så bestämde jag och bjarka oss för att ta oss en promenad hem istället för att få skjuts. Så det gjorde vi, var så skönt! så var ju inte alls fel att ta sog en promenad hem :-) När jag kom hem så gick jag ut och spelade lite innebandy med mina grannar, roligt var det.

Nu sitter jag och tränar på engelskaprovet som jag har imorgon, kill me. Men tror jag förstår rätt så bra ändå så jag ger nog upp vilken minut som helst. Funderar på om jag ska gå ut och spela lite innebandy igen, eller ska jag ta mig en promenad?

Nöjd

Olivia har gjort om min blogg [olivialovisa.devote.se] och jag är super nööööjd! så skönt när det är nytt och fräscht :)

Kom nyss hem ifrån en go träning, var lite seg i början men sen släppte det då det var full fart i benen. Jag älskart! Har även ätit lite mat som magen accepterade tydligt bra :-)

Nej nu får det räcka, måste packa upp väskan nu. byebye

Kvar i nått jag lämnat


Lät du henne komma närmre?

var hon vackrare än mig?

**** ***

Jag ska sakna dig imorgon

Finns två dagar i veckan som är värst i skolan, det är tisdag och torsdag. Men äntligen så är en av dom gjorda iaf! puuuh.

Hade bad sista timmen så som jag hatar, men fick sällskap av Bjarka vilket gjorde det bättre. När vi äntligen var klara fick vi ta oss en promenad hem. Så skönt! älskar vädret, solen skiner och det är lagomt kallt ute. Våren <3

Sitter nu på mitt hårda golv i mitt rum och nördar musik. Väntar på att maten ska bli klar, sen får jag nog packa för ikväll blir det träning. Är inte så sugen just nu, men hoppas det släpper! finns ju inget bättre än att stå på planen så :-)

Nu blir det korv med bröd v


In the club

Här har jag inte skrivit på ett tag nej, men ärligt talat så har jag inte haft någon lust utan bara mått. Haha! men nu ska det skrivas :-)

Spelade ju match igår, och herre min gud vad taggad jag var innan matchen. Fick också spela med ellida, var super! vi fick även högsta betyg som bästa femman, nöjd. Men vi vann med 4-1 och jag gjorde 3 assist, så nu har vi inte förlorat en enda match i serien. Yeeeah. Efter matchen blev det pizza med laget, var väldigt roligt. Vi åkte även ner till älvstranden och kolla innebandy efter det. Bra söndag!

Redan måndag idag, var som om man har blinkat en gång sen kom veckan. Den har gått onödigt fort! men helgen har varit super så det är väl då det går fort när man har som roligast, vilket är inte bra :-) haha. Men skolan gick väl ganska snabbt, så har nyss ätit köttfärsås och makaroner, mums. Senare under dagen kommer Ellida till mig, bra måndag


Sweet?


Vi är rätt så söta ändå. Love

I expected something better



Erik Saadé



Så jävla snygg och så jävla bra, grrrrrr.

Han var ju helt klart bäst i melodifestivalen 2011♥

Smile

Min dag har varit helt perfekt. Började med att jag åkte ner till älvstranden med mina bruds Vicki och Klara. Minns inte vad resultatet blev men hibs vann iaf, det var ju huvesaken det. Åkte till pappi en sväng och kollade läget där, och säger ju bara en sak: jag har världens sötaste lillasyster. Så himla go! Tog mig en promenad sen hem till mamma i det härliga vårvädret. Ellida kom senare till mig och vi har knäppt kort, har inte laddat upp bilderna än, men ska försöka det så snabbt som möjligt. Men dagen har varit perfekt! vi har även skrattat som vanligt, fast extra mycket idag och sånt älskar jag.

Har nyss kollat klart på melodifestivalen och jag säger bara en sak Erik Saadé så jävla kung och så jävla snygg. Var ju helt säker på att han skulle vinna. Tummen upp!

Imorgon är det sista seriematchen som gäller, älvstranden klockan 13.30. Och ni som läser detta vill jag ska komma, sista matchen och vi vill ha full läktare. Jag är super taggad och vill bara att dagen ska komma. Så sitter och nördar musik nu! äta eller ätas? äta äta äta. Nu jävlar, gasen i botten.

Mina bruds

Ska nu fixa mig för tar snart med mig Klara och Vicki ner till hallen och glor på innebandy. Hörs sen! puss


You are best


E♥

All I need is you

För ett tag sen så skrev min bästa vän mollie om/till mig på hennes blogg (mollanskrollan.blogg.se)
Så jag vill inte va sämre och inte skriva alls. Så nu ska jag skriva om/till henne på min blogg, det jag skriver är sånt som kommer rakt ifrån hjärtat.

Kan ju börja med som jag alltid säger, men finns ingen som någonsin kommer förstå vad mycket hon betyder för mig. För det är otroligt mycket, mer än ord kan beskriva. Vissa personer har en högre nivå än andra, och det har du helt ärligt! kan säga ännu mer än så. Jag är så stolt över dig, så stolt över hur du är och hur du är mot alla. För du är inte bara omtänksamm och allt det där för bara för mig, utan för oss alla. Visst, det kanske inte är så roligt att vi inte ser varandra ofta och att vi bor en bit från varandra. Vill att det ska va så att vi bodde grannar, vi sågs varje dag och vi kunde bara gå till varandra när vi som helst ville. För du är den jag vill gå till när allt är som jobbigast, jag vill ha dig här hos mig för om du var här nu skulle jag luta dig mot din arm och bara skratta, gråta, skämmas och prata. För om du var hos mig och var min granne så skulle jag nu vart vid din och ha fredagsmys med dig, skulle dela varje dag med dig. Det är nått jag är helt säker på och jag står för det jag säger. Men även om det är långt avstånd imellan oss så klarar vi allt detta, för vi är som starkast tillsammans - starkare än någonsin. Jag är så glad för att vi inte har glidit isär pga avståndet, men vi har fixat det och vi visar hur mycket väl vi vill ha varandra och det är så vi fixar det. Tack för att du är här, när ingen annan hör. Tack för att du finns, tack för allt du gör, och tack för den du är. Du är helt perfekt för mig och jag kan inte få nån bättre vän. För du vill mig alltid lika väl och ställer alltid upp för mig, i vilket läge det än gäller. Jag är mer än tacksam över det, för du ge mig ett sånt stor självförtroende. Det är du som har gjort mig till den personen jag är idag, för du var den pusselbiten som fattades för mig. När du kom in i mitt liv blev allt som om jag levde en dröm och aldrig ville vakna, men sen insåg jag att det inte var en dröm och jag är lyckligare än någonsin att jag har dig ska du veta. Jag känner mig så trygg med dig och jag känner mig som en bra människa när jag har dig. Och det är du, det är du som gjort mig till så att jag känner så. För du gör mig så glad, kan verkligen inte sluta le vid din närhet. Du ska verkligen inte glömma att det är bara du slår en signal om det är nått, för du vet att jag svarar alltid när det är du. Vill dig alltid lika väl. Allt för dig för att du ska må bra och jag kommer aldrig någonsin släppa taget om dig. Så, jag finns dag som natt för dig och det är bara du hör av dig vad det än gäller för vill inte att du ska må dåligt, mår inte alls bra när du mår dåligt. Men däremot så mår jag på topp av att få veta att du mår bra mollan. Du kommer alltid att va min VBBV SYSTER MP. Jag älskar dig över hela mitt hjärta, mer än ord kan beskrivas. Mollie Pejlycke

 


I have a dream

Förlåt för dålig uppdatering, förlåt mig. Men min dator har varit på lagning och nu är den tillbaka så nu ska jag försöka komma igång igen!

Igår var jag på innebandy med min vän Klara. Vi kollade när hibs mötte en träningsmatch mot värmlandslaget. Åh jag vill komma med i värmlandslaget, bara att satsa på det då :-)

Idag är det äntligen fredag och det ger mig en stor lättnad. Skolan gick väldigt snabbt faktiskt, men så är det ju alltid när det är fredagar för då har man nått att se fram emot, hihi. Men det har inte hänt så värst mycket idag, eller jag har varit vid pappa en sväng och hälsat på honom. Har busat med min söta lillasyster, dudne.

Just nu sitter jag i soffan och myser med lillgrabben Herman, vi kollar på gustav. Jag var så snäll så han fick välja :-) haha. Nej nu får det räcka, ska njuta av fredagen nu. puss


It is empty without you

i miss you

Kom nyss hem ifrån en lång och bra dag. Vi har ju haft friluftsdag. Själv så har jag varit vid slalombacken och åkt pulka. Trist var det att GÅ ända upp dit, herre min gud vad jobbigt det var att gå ändå dit upp. Men på vägen hem så tog jacob och nils mina och bjarkas saker, haha dom är ju bara för snälla! Men dagen har varit superB och den har bjudit på massa skratt.

Är helt slut nu efter dagen så sitter nu och äter upp matsäcken sen friluftsdagen, det bästa med friluftsdagen är ju såklart matsäcken! mums.

Ikväll blir det träning som står på schemat. Måste också göra engelskan vi har tills imorgon, usch fy och blä.

*

I'm so sorry for what is happening
wished you knew

Is it true that you say?

Vi har ju alltid styrka innan träningen, och idag på styrkan tyckte jag det gick as lätt och det var super skönt efter :-) plus på det. Själva träningen var jag inte så speciellt nöjd över, menmen.

Ligger nu i sängen och kikar runt lite, tror jag ska kolla på nån film nu :-) sen blir det att släcka lampan och försöka sova. Har friluftsdag imorgon och det blir pulkarace för min del. Se upp i backen! haha hoppas det blir kul iaf :-)

puss

Born this way

Redan tisdag och snart har halva skolveckan gått och det gör en stor lättnad för mi faktiskt.

Min dag har inte bjudit på värst mycket. Skolan har det väl varit, vi slutade tio i tre idag men dagen gick fort faktiskt. Annars så har jag bara chillat ungefär, har också spelat innebandy med Herman.

Senare ikväll så blir det träning och det ska bli väldigt skönt faktiskt! slänger in ett inlägg ikväll om jag hinner, puss babes


för dig ska jag göra det tusen gånger om


You'II be in my heart

Har haft som sagt sällskap av Ellida hela dagen och gillar det mer och mer för varje gång :-) love you girl!

Sitter nersjunkad nu i soffan och har nyss klämt i mig en apelsin, finns det nått godare? tror fan inte det. Är helt slut också så tror jag dejtar kudden hårt sen.

Längtar även tills träningen imorgon, är sjukt taggad. Speciellt tills helgen då det är sista seriematchen för denna säsong, känns lite sorligt faktiskt.. Men jaja, nog om de. ciao 


saknar min mollie jag!

One your name

Måndag idag och var hur seg som helst imorse när jag skulle gå upp. Kändes verkligen som en dröm så trött som jag var!

Men skoldagen gick jätte fort tyckte jag, enligt mig. Och när det är så då klagar jag verkligen inte :-) mera såna dagar tack.

Ligger just nu i min säng och donkar musik. Väntar även på att Ellida ska sluta, får sällskap av henne under dagen och det ger jag tummen upp till. Kommer förmodligen ett inlägg ikväll! pussar


Också var det en rubrik

Nyss kommit hem ifrån älvstranden. Har kollat när damerna spelade med Ellida och Wilma. Dom vann med (???) men dom van iaf, och matchens kung var såklart johanna hultgren. Sista matchen för dom denna säsong och det känns tråkigt faktiskt, för jag älskar att kolla på när dom spelar. Suck.

Just nu så sitter jag på en hård kökstol hemma vid pappa och väntar på att pappa ska komma hem. Även så längtar jag extremt efter mat nu så hoppas dom börjar med den snart :-) vrååål hungrig!

Fan också, just ja, imorgon är det måndag. Vilken innebär att skolan börjar och jag är verkligen nere för det. Åh vad jag hatar det! men får tänka framåt, snaaart påsklov. Haha!

bye, puss

Jay Smith - Against all odds

How can I just let you walk away
Just let you leave without a trace
When I stand here taking
Every breath with you
You're the only one
Who really knew me at all


kärlek till låten


Dag 15 - mina drömmar

Kan börja med min dröm är att komma långt i innebandyn, att det kommer gå bra för mig och att det blir min framtid helt enkelt. Det är verkligen min dröm, att komma jätte långt i innebandyn och verkligen satsa på det. Sen längre fram får vi väl se om jag lyckas vilket jag verkligen hoppas! wie :-)

Mina drömmar är olika, hit och dit. Jag har ju inte en dröm, för jag har flera. För visst önskar man sig ofta saker man kunde hända så det är helt olika. Men kan ju säga att jag drömmer om att få en bra framtid, va gift, rik, barn, snyggt hus osv.. Det är nog min dröm i framtiden ;-)


Dag 14 - vad hade jag på mig idag?

Ja vad hade jag på mig idag, jag hade ett par höga gråa jeans och en grårutig skjorta. Det enda jag kan berätta om vad jag hade på mig idag :-)

Dag 13 - den här veckan

Den här veckan har jag haft sportlov. Jag tycker denna veckan har gått för fort, den har gått hit och dit. Har hunnit med mycket faktiskt och det är jag nöjd över :-) ska njuta av en dag som är kvar av sportlovet sen är veckan slut och då är det måndag och det innebär skolan. fuck

Sitt livs första år

Grattis till världens bästa lillasyster som fyller 1 år idag! jag älskar dig även om du inte förstår det. You will always be the best sister <3


You should know that i miss you

Igår var jag i Örebro och bada i badhuset gustavsvik. Helt otroligt var roligt jag hade! jag och min kusin Emilia sprang runt och var överallt ungefär och skrattade ihjäl oss till tusen kan man kalla det. Vill redan tillbaka! hoppas det blir samma snart igen för jag tyckte det var otroligt roligt, till och med mer än så. När vi kom hem blev det en lugn och go myskväll med familjen. Behövligt!

Idag blev jag väckt av Linda vid sex ungefär då det bara var att gå upp och sjunga för lilla tovisen. Hon blir ett år idag! grattis till världens goaste och bästa lillasyster. Lägger alldeles strax upp en bild på henne som grattis. När vi hade sjungit för henne och gett henne paket så gick jag och la mig en stund igen. För ojoj vad trött jag var!

Släkten har varit här idag och firat lilla gumman. Hon har haft ett leende på läpparna hela dagen och jag älskare. Dom har nyss åkt hem och jag är heeeeelt slut efter en sån dag. Sitter nu och väntar på att hamburgaren ska bli klar då jag ska trycka in mig de, litte gött? Sen blir det mys resten av kvällen :) puss

Skräll mig

Var i karlstad  idag som sagt. Hittade mig inte värst så mycket men alltid något ju. Önskade jag hittade mig mer men får åka dit snart igen om det är så :) haha.

Kom hem vid åtta ungefär då jag åkte till pappi en sväng. Var inte där så länge, gick sen till mamma och åt kött och potatis. Så jävla gött är de! åt så jag tror jag skulle sprängas, men gött vare!

Sitter i min ensamhet i sängen nu och nördar musik. Vilor har nyss lämnat mig han, vi som donkade musik.. han är ju för snäll ibland den grabben.

Imorgon så ska jag och familjen vid pappa + kusinerna åka till örebro och bada i badhuset där. Ska bli grymt kul, så dagen ser lovande ut imorgon! ha det bra alla, för det kommer jag att ha


i love you more and i can say

Karlstad

Nu åker jag och handlar häcken av mig! puss sötisar

Part of my heart will always beat for you

I miss you,
I miss your smile
And I still shed a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you

There are feelings that never ends

Redan onsdag och nu har jag ångest för snart är lovet slut! fuckkkk, men jaja får väl njuta av det som är kvar :-) bättre än inget!

Min dag har varit slapp, har bara degat framför tvn och datorn. Men mot kvällen så åkte jag på träning och gick inge bra för min del men. Jag och mamma åkte efter till pekås och handlade, köpte mig en fet godipåse som jag nu sitter och smaskar i mig. Gött då!

Till morgonen åker jag och mamma till karlstad, i love it. Ska fan handla häcken av mig har jag bestämt mig, hoppas det blir så också! men ska ju försöka :-)

Ha det så bra sötisar, vi hörs när vi hörs!

Rock n roll

Nu är vi redan inne i mars och desto närmare sommaren blir vi! like it

Som sagt så har jag varit vid Ellida idag. Hon har fotograferat mig och vi har haft olika ideér, och jag tycker dom faktiskt var jätte bra :) bilder kommer upp nån dag när den dryga ungen väl har laddat upp dom och skickat dom, haha. Jämt innan jag skulle hem så spelade vi wi och det var grymt kul när vi väl kom igång, vi skratta så vi la oss ner på golvet, det vek oss helt enkelt. Tack för dagen gummsi! lika imorgon skulle jag kunna tro :)

Nyss smält i mig mammas köttfärsgratäng och den var super god. Åker alldeles strax på träning och det ska bli superduper gött att få springa av sig. Vi hörs, puss

1 mars

Nu ska jag klä på mig och åka till min vän ellida. Träning senare på kvällen, det gillas! Ha en bra tisdag alla

Att jag ens orkade?

Du heter: mathilda jansson
Låt som när du är ledsen sörjer till? finns det många
Beroende av: innebandy
Vad tror folk om dig? det vet jag inte riktigt, men vet att vissa lägger alltid nån jävla liten detalj som är fel. Skaffa er ett liv ist :)
Vad får du oftast komplimanger för?
mitt hår skulle jag kunna tro :)
Hur imponerar man på dig? rolig? haha nejdå jag vet inte 
Brukar du skratta för dig själv? yes, så knäpp är jag
Var bor du? den lilla hålan hagfors
Trivs du där? det gör jag nog.
Har du haft sex idag: nej
Hur svarar du i mobilen: aa hallå eller hej det är mathilda
Vem ringde du senast?: victorvirre
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "careface" haha ja dör!
Antal timmar sömn inatt: det är frågan de
Sov du ensam: yes
Brukar du komma i tid: haha det beror på :)
Hur känner du dig nu: TRÖTT
Vanligaste färg på dina kläder: svart 
Vad saknar du: när jag var liten och kunde bara vara, leka, må bra och verkligen få va liten.
Hade du en bra kväll igår: yes, hände inget speciellt så var väl inte kul men den den var inte dåligt heller
Favorit dryck på morgonen: oboý
När brukar du oftast gå och lägga dig: beror på skola eller inte
Är du blyg?: kanske om det kommer en ny jag inte känner, men sen väl när man har setts ett tag så är jag nog ganska crazy :) haha
Sysslar du med någon idrott: innebandy och fotboll
Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
Vilken är din favoritplats? på planen
Är du nöjd med ditt liv: upp och ner. vissa saker jag hatar med mig själv, men är supernöjd med min familj, vänner och att alla dom är friska och mår bra.
Vad är det värsta du vet?: småkryp, och när nån sviker
Har du bra vänner och äkta vänskap?: ja verkligen <3
Vad är det finaste du fått?: mina vänner
En speciell dag du minns: 23/1
Du samlar på: kläder och skor, nu jävlar ska allt bort och sen in med nytt! haha :) 
Vem ringer du när du är arg/ledsen: ellida, och skriver typ allt till emma <3
När grät du senast: inte så länge sen..
Vill du gifta dig: ja, när jag blir större då såklart 
Vill du ha barn: yepp
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten och mjölk
Bor dina föräldrar tillsammans: nix
Har du någon gång gråtit dej till sömns: yes
nu ska jag sovaaaa, är superduper trött

RSS 2.0