Nu jävlar

Sitter och vräker i mig choklad just nu och mår lite illa, haha stackare mig säger jag bara. Litte fet man känner sig efter man ätit choklad då. JA

Jippie säger jag bara! åker på X3M-Future cup imorgon och har redan spring i benen. Känns om om en grym helg med många vinster! det luktar redan vinst :)

Har packar nu för fullt och är äntligen klar med jobbet! dom flesta är även lediga imorgon, och är väl avendsjuk fast har nått att se fram emot så bara att bita ihop med skolan imorgon. Hinner kanske ett inlägg imorgon innan jag åker! annars blir det inge bloggning på hela helgen, men jag är strax tillbaka! kommer hem med vinst ska ni se :) ha en bra helg, det kommer jag ha!


Jag och amanda är ganska taggad! kom igen nuuuuuu

18








Hoppas din dag var kanon! du är bäst
du är världens bästa bror

Liten blir stor

Oj då! glömde att berätta att victor fyllde hela 18 år igår. Grattis till världens bästa bror! love yooou

Dagen har ärligt talat inte hänt någonting, har vart hel tom kan man typ förklara dagen. Är så himla tråkigt att man inte har nått att göra på dagarna, hör gärna av er om ni vill ha sällskap för är i samma situation ;)
Imorgon är det träning som gäller och jag längtar redan efter dagen, är rå taggad inför helgen också. Men efter träningen så blir det att kolla match när damerna spelar. Nått jag gillaaaar! hejdå bloggen hej musikeeen :*

Match

Kom jämt nyss hem ifrån en träningsmatch mot div 4 :) riktigt skoj var det, 2-2 blev det och jag tror dom andra 95 asså tror dom tyckte det var pinsamt. Haha går ju inte att låta bli att skratta åt det! Till helgen ska jag och några ifrån mitt lag åka på cup och några 96/97 också. Känns som om en grym helg! och laget vi har gjort är grymt asså, alla är ju så himla grymma :) Ärligt talat så måste jag nu dricka upp oboyen och sen lägga mig efter en hård dag i skolan plus en kämpig match. Natti, sweet dreams

I miss everything about you!



Nån grej ifrån emma

Vilken person betyder mest för dig?
- Det finns många som gör det. Men det är nog Ellida och Bjarka. Även familjen såklart!

Vad är din stora dröm?

- Min stora dröm är nog att vinna en miljon! vore inte det underbart?
Hur många par skor äger du?
- Jag har haft en hel gaderob med skor känns det som. Fast vet inte vart alla har tagit vägen? haha

Vad ångrar du mest i ditt liv?
- ...

Hur skulle du beskriva dig själv som person?
- Svårt fråga! men tycker inte om att nån blir mobbad eller nått. Omtänksamm och bryr mig om andra.


Vad är kärlek för dig?
- As mysigt! när man har varandra och man verkligen delar nått med nån så är det en underbar känsla ärligt talat. Och när man bevisar hur mycket man verkligen älskar den!
Hur är din drömman?
- ..

Vad är vänskap för dig?
- En av dom viktigaste sakerna i mitt liv! äkta vänskap är för mig att man vågar säga allt för den och ha kul och skratta med varandra. För vad vore man utan vänskap? inte ett enda.
Blir du lätt kär?
- Ja jag blir både lätt och svårt kär, och det gör för mig svårare att gå vidare. Har för svårt att släppa den jag blivit kär i, även om jag ibland vill det.


Något du verkligen måste handla när du shoppar?
- Känner att jag INTE kan komma hem med inte ett enda. För jag är en sån som alltid vill komma hem med minst en påse iaf :)

Hur vill du att din framtid ser ut?
- Det är många olika saker ärligt talat. Men hoppas att mina drömmar går i uppfyllese och leva lyckligt som sagt och glömma sina problem som snurrar en i huve. " live the day as if it were the last"

Kalas

Kom folk förut och firade vilor :) men sen mådde jag inge vidare nej, efter all fika. Fy fan vad äckligt jag mådde asså! haha

Asså imorgon är det redan söndan? vart har helgen tagit vägen egentligen? bara att blinka sen så är det söndan igen och det hatar jag. Men ja ja imorgon iaf så har vi avslutning med fotbollen, ska spela bowling och äta tacos. Fast vill jätte gärna se damlagsmatchen! men hade en sån otur att jag missade den och det är inge vidare kan jag lova.. Innebandy är ju livet! nej nu blir det musiiiiiik!
Tack och hej leverpastej

Född med världens största otur?

"Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring"

Åh shit! det var ju as länge sen man lyssna på Melissa Horn ju, men hur länge sen det nu än var så är hon ju kung på att sjunga :)

Om ni vill veta så var vi och kollade på uppträdande förut med klassen, dans och teater och så! vad jätte roligt att se tyckte jag. Åh vad jag blev sugen att börja på dans då! finns inte ord för hur mycket asså! och då sa jag till ellida om jag kunde börja på dans, för hon går på det. Men självklart var det försent nu, jag har världens största otur man kan få. Blir så arg på mig själv ibland asså!

Jämt klämt i min en hamburgare och jag är nu illamående pga den, uuuh. Men snart börjar idol och det gillas ju att titta på såklart. Nu får jag ge bort sällskapet till tvn! puss på er alla

Jag gav upp för länge sen

Tvekan tar aldrig slut..

Skyndar mig och slänger in ett snabbt och ett kort inlägg nu när det är paus för idol!

Föjande så har inte dagen hänt så vidare mycket faktiskt! slutade tjugo i tre och tog mig nått att äta. Sen satte jag och victor oss på cykeln och åkte hem till mormor och morfar ett tag och där vi fick oss fika. Kom hem vid runt sex nån gång där, dagen har gått as sakta tycker jag! men det blir väl så när man inte haft så vidare mycket att göra.

Ja som sagt jag sitter och kikar på idol som är så himla braaaaa! det bästa att kolla på ju (efter andra avenyn). Tror jag ska ta mig en riktigt varm dusch efter idol, sen ska jag visa mamma på läxan jag gjorde förut så duktig som jag är ;) haha! nu börjar det, paniiiiiikkkkkkk. puss!!

Jag borde ha världens bästa bror?

Kommer ett större inlägg ikväll. Men nu iaf tar jag och vilor cykeln till mormor och morfar! ha en bra dag allaaaaaa


Mitt hem

TILL ÄLVSTRANDEN PÅ TRÄNING!

Kung

Har inte hänt alls mycket idag förutom skolan då såklart. Kom hem och gjorde pannkakor till familjen! hade hemkunskap idag så lärde mig att :) litte kung man är nej! och sen blev jag sittnas här och gjorde datorn sällskap.
Men nu ska jag kolla på idol tänkte jag! så nu ska jag ge tvn sällskap istället. Somnar nog tidigt ikväll och det behövs nog så trött som jag är på morgonen, hihi. Nu blir det idoooooooool


Ny vecka, nya möjligheter

Måndag är ju så himla dåååliga. Det värsta jag vet att vakna upp en månda morgon och veta att man har en hel vecka framför sig med skola, inte något vidare nej. Skönt med att vi slutade ett idag! då jag gick bort till Linda. Sen åkte jag ner till mig andra hem som jag älskar (älvstranden) och tränade :)

Imorgon slutar vi tre och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på med efteråt. Det är oroligt på nått vis! inge kul att bara sitta hemma och tråka :) men det löser sig säkert. Måste packa upp idrottsväskan nu, hade


fick bli en bild på johanna för hon är så bra!

Din dag

Snyggingen blir 15 år idag!
grattis bäste, älskar dig <3

Kungar med bakning

Måste tala om att jag och ellida skulle baka förut! vi tänkte att vi skulle göra kola, så då skulle vi ha smeten eller vad det var inne i micron i en halv timme ungefär. När det var 27 sekunder kvar så öppnade jag och gissa vad som hade hänt? hela bonken hade smält och det var smet överallt kan jag lova. Kolan stelnade och det var jätte svårt att få bort! Shit vilket jobb det var att få bort allt. Då tänkte jag på "sunes jul" när rudolf spilde knäck överallt, ja så hände det för mig och Ellida idag! duktiga är vi på att baka iaf ;)

Ja dagen har tillbringas med Ellida. Har mest hänt dagen med städning efter arbetet. Tomorrow är det måndan igen som gäller. Vill ha helg hela tiden, fredan varje dag vore någonting. Träning imorgon också, så man ser ju fram emot dagen på ett vis :) nu får det va bra, pusspuss

Take me back









CYPERN 2009! <3

LALALALA

Förlorade fotbollsmatch med 3-2! så himla nära var det också, vi hade så himla många chanser! gjorde ett mål också, gott liksom :)

Är vrål hungrig just nu fast väntar på att maten ska bli klar. Blir kyckling och strips tror jag, mums asså! jag är hungrig hela tiden, är jag den enda? en kvart efter jag ätit eller nått så blir jag hungrig, och det tycker jag är lite tokigt faktiskt :) ha

Imorgon ska jag vara med Ellida också, hoppas det är nån innebandymatch vi kan kika på. Får väl höra mig fram om det är det eller inte ;) nu ska jag gå och fråga om maten är klar. hejs!


Godnatt världen

Kollade förut när hibs spelade mot sjöstad tror jag det var. Dom vann med 6-8 eller nått sånt :) lyckad match att kolla på iaf!

Sitter och taggar inför morgondagen fotbollsmatch mot kil, undrar om jag orkar eftersom jag får ont i foten ibland. Men hoppas som sagt! nu ska jag snart gå och lägga mig, upp tidigt imorgon igen fasten det är helg! typiskt :) sweet dreams

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Dagen började med skolan och vi slutade ett idag, det gjorde dagen bättre kan jag lova när man visste att man kunde gå hem då :) sen så ska jag ner till älvstranden och kolla när broder ska spela match, har ingen aning om vem jag tar med mig ner men det märks väl. Senare på kvällen blir det mys med familjen hemma vid pappa! ÄNTLIGEN HELG

Kärlek till låten

Oh her eyes, her eyes make the stars look like they're not shining.
Her hair, her hair falls perfectly without her trying.
She's so beautiful, and I tell her everyday.

Yeaaa. I know, I know when I compliment her she won't believe me.
And it's so, it's so sad to think that she don't see what i see.
But everytime she ask me 'Do I look okay?' I say..

When I see your face (face, face) there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile (smile, smile) the whole world stops
and stares for a while.
Cause girl, you're amazing just the way you are.

Yeaaa!

Her lips, her lips I could kiss them all day if she let me.
Her laugh, her laugh she hates but I think it's so sexy.
She's so beautiful, and I tell her everyday.

Ohhh you know, you know, you know, I'd never ask you to change.
If perfect's what your searching for then just stay the same.
Sooo don't even bother asking if you look okay, you know I'll say...

When I see your face (face, face) there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile (smile, smile) the whole world stops
and stares for a while.
Cause girl, you're amazing just the way you are.

The way you are.
The way you are.
Girl you're amazing, just the way you are.

When I see your face, there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile, the whole world stops and stares for a while.
Cause girl, you're amazing just the way you are.

Yeaaa.

heheheh höhöhö hihihi

Dåligt uppdate! ska bättra mig, eller rättare sagt ska försöka det bästa jag kan med bloggandet :)

Igår så spelade vi fotbollsmatch mot killarna, förlorade dock med 4-1. Lite dom knuffar! men tjejer är alltid bättre i vilket fall, eller hur ?:)

Vi hade idrott idag i skolan, meningen att vi skulle ha idrott ute. Men jämt när vi kom upp så fick vi vända tillbaka och ha det inne istället. Och då blev jag glad, för om vi skulle vart ute skulle vi vart as blöta så nej tack :) Men dagen gick snabbt som tur va, var med Ellida en sväng efter skolan också. Stort plus på att det är helg imorgon, efterlängtae helg♥ Får fixa lite saker tills imorgon nu! puss då


I do not know what i want more

Tisdag och jag är redan helt slut! vill ha helg då man bara kan sova helt enkelt. Men som vanligt får man väl bita ihop!

Jämt nyss kommit hem ifrån älvstranden, har vart och kollat när alaget spelade. Dom förlorade med 7-5 om ni vill veta det så. Imorgon så har vi träningsmatch mot 99 killarna i fotboll, ska faktiskt bli roligt tycker jag. Åh ett plus på att vi slutar ett imorgon :) nu ska jag fixa kläder tills imorgon! natti bloggen

Girl you're amazing, just the way you are


Rolig rubrik

Önskade det inte fanns rubriker, samma varje gång att jag aldrig kommer på vad det ska stå!

Vi spelade innebandymatch igår som sagt, vi förlorade tyvärr med 1-0 men tyckte vi var mycket bättre! plus att vi hade jätte många chansar med dom gick aldrig in. Dom hade med sig två 94or också! fem år äldre än mig :$ haha!

Slutade ett idag då jag gick hem, var inte hemma så länge för sen så drog jag och mamma och hämtade herman. Sen gick jag in på julias och köpte mig ett par tight för dom andra var det hål på, upsss. Snart så ska jag äta makaroner och köttbullar! mumma. Sen vidare till älvstranden för att träna. puss och kram lyftkran!

Vinst vinst och mera vinst!

Spelade fotbollsmatch idag och vi vaannnn! så himla härligt, 2-1 blev det :) Vi åkte ju sen vidare mot sunne och kollade på vilor. Dom vann första matchen och sen så spelade dom en match senare förut och då vann dom också så dom är i final skulle jag kunna tro. Grattis får jag väl säga!

Jippie nu sitter jag och Ellida och taggar inför morgondagens innebandy match imorgon i ekshärad. Möter 95:orna då, wow wow. Hoppas på att första matchen blir en vinst så klart! nu ska jag vara lite schysst mot Ellida och ge henne lite sälskap, nu blir det tv! puss

J



Älsklings syster
En värld utan dig skulle inte vara en värld! du ger mig all kraft jag behöver, du ger mig alltid dom rätta råden jag behöver. Jag är så tacksam över att du just vill vara min syster och att du är här hos mig när som helst. Alla borde ha en sån som dig, alla behöver en sån som dig rättare sagt. Du är den bästa! syster <3

Torsbymarken

Var på torsby marknaden idag med pappa linda tovis och ellida. Åkte två karuseller och dom två gjorde ett minnet för livet asså! jag skrattade så jag fick ont i magen :) du gjorde dagen Ellida, du är bäst.

Ja äntligeeen! imorgon ska jag spela fotbollsmatch och jag är så himla taggad! mallbacken får besök av oss. Hoppas såklart på en vinst som vanligt. Efter den matchen ska jag mamma jonas herman och bäste ellida åka till sunne och titta när vilor ska spela matcher även damlaget. Så blir en lång dag som kommer bli kanon ser det ut som. Nu snart så ska jag göra mig iordning! ska ju upp tidigt imorgon, men säger väl natti då!

Trötta Tilda

Jämt kommit hem ifrån älvstranden, eller ja inte jämt precis men för en timme sen iaf typ! dom vann med 8-2 så får väl säga grattis då :) var inte en sån rolig match att kika på men var väl inge fel så.

Haha vet ni en sak? det är helg och jag är redan trött och klockan är 21:50 ungefär, men det beror nog på så mycket som jag har slitit under veckan i skolan ;) mohahaha

Vi är lediga imorgon och det ger jag ett plus på! får äntligen sova, fast det jag önskar var att det kan väl vara helg hela tiden istället? fredag hela veckan :) det vore någonting. Nu ska jag sluta babbla och lyssna på musik istället! hej och bock

Finns det nått slut på detta?

Hmmm....

Igår var det en ganska stor dag faktiskt. Kungen kom hit till oss i hagfors och invigde nya skolan. Det jag mest såg fram emot var att träffa pölsa! min nyaaa idol :) så himla skön röst har han! Önskade jag fick mig ett kort men jaja får väl ta en ifrån google istället :)

Hehe, idag så hade vi bara en lektion i skolan och det var matte och engelska. Sen idrott och mat sen så slutade vi tio i ett! ganska tur har man väl ibland iaf. Har jämt klippt gräsmattan och gjort det snyggt som vanligt osv ;) snart så går jag nog till pappa och gör det snyggt där också, myckeee pengar! alltid något! Ikväll så ska jag och ellida och titta på match förmodligen, kul att få göra nått och så att det kommer lite andra tankar. Aja, hej och hopp


Träningsdags

Sitter och äter nu och borde göra mig klar snart inför träning, gilla! morfar kommer och hämtar mig halv sex så bäst att jag rappar på lite va? haha jag är den som inte är snabbast i stan precis. Nu måste jag ge mig, inlägg kommer ikväll :) puss och kram japan


Trött

Jag vill bara sooovaaa! så himla trött på allt och trött över huve taget.

Ännu en skoldag! slutade klockan tio i tre idag, slutar det imorgon också pga att kungen kommer så det innebär invigning imorgon. Men på torsdan och fredan slutar vi klockan ett, supergilla. Men idag iaf efter skolan så följde jag med Ellida hem till henne, vi slängde oss framför tvn och pysslade lite. Vi gick ut senare och hoppa studsmatta och tog lite kort, min och ellidas bästis är kameran till hög nivå! haha.

Vet ni en sak? :D vi har träningmatch till söndan i ekshärad mot 95 flickorna, ååh vad taggad jag är och det ska bli så himla kul. Vinst blir!

Lyssnar på musik just nu och funderar på om jag ska ta fram vad jag ska ha för kläder på mig imorgon, så jag slipper titta på det till morgonen när jag är as trött, är nog ingen dum idé. Och imorgon blir det träning! nu avslutar jag detta tråkiga inlägg med ciao

........

åååååååååååååh, fan alltså!

There are images that never blurred..

Förut var jag på innebandyträning och jag älskaaaar det! det är så himla roligt, och laget är underbarast asså.

Imorgon blir det ännu en skoldag och jag är helt slut pga skolan, det är så jobbigt just nu med allt.. Men iaf så ska jag kanske va med ellida imorgon, och jag har ingen aning om vad vi hittar på då. Men nu orkar jag inte skriva för alla funderingar bara flyger i huve så orkar inte tänka till vad jag ska skriva.. Ha det bra, puss


;

You should know that i miss you

there are feelings that never ends

you to know that i have not forgotten

there are images that never blurred

i have awakened in the middle of the night of silence

and wished you sleeping here beside me again

part of my heart

will always beat for you


Om jag hade dig

Ellida sov hos mig och igår var det en lördags mys kväll :) spelade kort som vi alltid avslutar kvällen med, haha. Menade att vi skulle sova i victor säng för den är bättre tyckte vi. Fast sen klockan två på natten eller nått sånt så knacka det på mitt fönster och jag skvatt så himla mycket, men sen kände jag igen rösten och det var han ju såklart. Så då var det ingen ide att lägga sig i hans säng för om han skulle komma hem!

Sitter just nu i mörkret hemma vid pappa i köket och ska snart ge pappa och linda sällskap med film. Blir att lägga sig tidigare än igår kväll eftersom det är ny skolvecka imorgon och bajs säger jag baraaaa!!!!! nu ska jag försöka glömma mina problem och titta på film med pappa och linda istället :)

Nothing without you Ellida

Åh blir så himla tooookig på detta..

När det äntligen var helg och man kunde passa på att sova så var jag ju sjuk igår så vaknade sen upp imorse vid sju pga huvudvärk, vilken otur jag har asså!

Var till karlstad idag och kollade när broder spelade innebandy, ellida var med mig också. Dom förlorade matchen men ändåse gjorde dom en bra match tyckte jag :) senare på dagen åkte vi till en annan hall och kollade på damlaget när dom spelade, dom fick sig en förlust men samma där att dom spelade bra. Kom hem vid sex ungefär då huvudvärken började komma tillbaks..

Ellida ska sova över hos mig inatt och fan vad det gillas! imorgon så har vi fotbollsmatch, men den så ska jag och ellida stå över eftersom vi inte är helt friska. Men kommer såklart upp och hejar på dom och skriker så mycket vi kan, ha. Funderar på om jag ska gå upp och hämta nått jag och ellida kan smarra på, hmmm? funderar på det faktiskt..

Waka waka

Ellida sover inte över hos mig inatt, hon är lika dålig som mig tyvärr. Undrar om denna sjukdom kommer få ett slut någon gång?:)

Om Ellida och jag är bättre tomorrow så följer vi med mamma och dom till karlstad och tittar när bästa bror spelar match. Hoppas ju såklart på att vi blir på bättringsvägar. Nu får jag fortsätta att vara social mot huvudvärken, natti snorungar



Sjuk?

Tror nog att jag är det faktiskt, har värsta huvudvärken och är snuvig och tätt i näsan. Så himla tråkigt! match till helgen, hoppas på att jag är frisk då iaf :)

Skoldagen idag var inte den roligaste, orkade nästan inte tänka pga huvudvärken. Men som tur var så slutade vi klockan ett. Kom hem och tog mig nått att äta sen tog jag cykeln hem till pappi.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att bästa Ellida ska ringa mig. Hon ska kanske sova hos mig, fy fan vad kul det skulle vara! var så himla länge sen. Men vet inte om hon får för hon är också påväg att bli sjuk tror jag, men om man är systrar så blir det väl att båda blir sjuka isf. Hihi :) men om hon kommer så blir kvällen grymmm. Nu måste jag gå och snyta mig för är as snuvig, intressant va? Ciao


Jag älskar dig syster


...


Du snurrar min värld

Åh jag blir gaaaaaalen! undrar om detta nån gång kommer att slutas...

Eric var hos mig idag och hade en dag med han, eller ja vi hann att ses i två timmar ungefär. Kollade en film och jag blev kittlad av han hela tiden! haha :) När han hade åkt hem så drog jag igång gräsklipparen och gjorde det snyggt på gården vid mamma! kommer nog en slant imorgon, det är jag värld tror jag! haha.

Wie, imorgon så ska jag åka till bästa Kristin och hälsa på henne. Efter skolan åker jag till henne, måste fixa mig skjuts också, annars får jag lov att vänta att inte åka förräns vid fyra eller något sånt. Men liksom bara jag träffar dig bruden. Nu ska jag fixa till lite sen så hoppar jag ner i säng, godnatt världen!

Du snurrar min värld från dag till natt

We no speak americano

Ni kanske märkte i mitt det andra korta inlägget, eller rättare sagt dom två orden att jag skulle på träning. Var skönt att spela idag faktiskt, hemma match till helgen också! 14.00 kom och titta så är ni urgulliga alltså.

Stort plus på dagen imorgon, tror jag ska va med Eric! världens bästaaaa. Hinner typ i två timmar bara men alltid något, bara jag träffar dig grabben :)

Vi ska börja med att ha idrott utomhus så det blir vid valhall nu, så imorgon och på fredan har vi idrott! vid valhall alltså. Jippie, fast nej.. Snart helg också, vill bara sova sova sova sova känns det som för jag är så himla trött hela tiden pga skolan! så jag längtar fruktansvärt mycket till jul lovet. Tror jag måste kika i gaderoben nu vad jag ska ha på mig imorgon, känns som om jag kommer somna snart också.. Nu säger jag natti

Onsdag

TRÄNING BLIR!!!

RSS 2.0