Better and better

Skolan gick hyfsat snabbt idag, och det är så skönt! inte alls länge kvar... wiho!

Efter skolan så gick jag hem ett tag innan jag fick resa på röven och fixa hamburgare och bröd till mig och broder! tur att han har mig i vissa lägen, haha :) När klockan blev vid kvart i fem ungefär så åkte jag iväg till älvstranden på ett möte om innebandyn. Var kul, roliga saker man fick reda på :)

När jag kom hem så var jag så duktig så jag klippte gräsmattan. Tog sig en liten stund, men vadå? man tjänar ju pengar så tvekar inte :) sen när jag kom in väntade köttfärsås och spagetti, muuums!

Ska alldeles strax ta tag i läxan vi har tills imorgon. kyss

Kul

Berätta 4 saker du gjort idag:
- vart med ellida
- sovit
- duschat
- skrattat

Berätta 4 saker du har på dig just nu:
- tröja
- byxor
- strumpor
- trosor

Skriv ner 4 saker du hatar:
- mitt hår!
- småkryp
- när det regnar
- när folk ljuger och sviker

Skriv ner 4 saker du älskar:
- mina vänner och familjen
- att det snart är sommarlov
- må bra och skratta
- innebandy

Bror


Jag kanske inte alltid är den bästa systern för dig, jag kanske inte alltid är den perfekta som du viljat ha. Men även om jag inte alltid visar den starka sidan, och även om jag kanske inte alltid är glad mot dig. Så vill jag att du ska veta att du är världens bästa storebror, en jag verkligen ser upp till. Jag säger det inte så ofta, men jag menar det verkligen: jag älskar dig

Kom ihåg mig


När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går o nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då

Jag tänker inte så

Idag är det mors-dag också, grattis mammi! älskar dig.

Igår så vaknade jag ganska så tidigt. Tog mig sen en varm dusch, lite senare åkte jag iväg till valhall och kollade på fotboll med Klara Moa och Angelica. Herregud vad kallt det var! kändes som om jag fick blåa läppar.. Haha! så åkte hem efter halva matchen ungefär, så kallt var det!

Senare på kvällen så kom Ellida till mig. Vi åt god mat, skrattade mer än någonsin skulle jag kunna tro, kolla på film och hade det super bra! senare så nattade hon hos mig. Men kvällen var superbra, du är så himla bra tjejen!

Imorse när vi vaknade så hade vi värsta kuddkriget och allt det där, haha blygt! när vi väl kom upp så fixade vi oss och sen fick skjuts av vilor hem till henne. Där hemma vid henne så hade vi lika bra! skrattade och allt det där som tillhör oss två v

När jag kom hem så åkte jag iväg till pappa en sväng innan han skulle åka till Norge. Hann inte va där alls länge innan han skulle åka. Gick ju sen vidare hem till mammi, och har bara haft en lugn kväll och bara mått. Förresten så har helgen gått jätte snabbt enligt mig! men imorgon så är det måndag, sen så går vi tisdag och onsdag. Sen så är vi lediga torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. Underbart? så får väl lov att fixa detta lilla nu :)

/MJ


snygg bild på mig och ellida sen igår
 

It feels right

Godmorgon på er :)

Lördag idag och klockan två sen så ska jag kanske och kolla på fotboll med Bjarka :) Annars så vet jag inte så mycket, kanske ska rensa garderoben? har så mycket kläder som passar fast inte använder det.. Kom och köööp vettja! :D

Jaja, inte så långt inlägg men hoppas ni överlever. kram

Jag vill, men vet inte om jag vågar

Gud så skönt med helg! underbart. Plus att vi går bara tre dagar i skolan till veckan, också är vi ledig sen veckan efter på måndag. Så till veckan blir vi lediga torsdag-måndag, huuuur skönt på skala 1-10?

Efter skolan så följde jag med Bjarka hem, vi skrattade som alla andra gånger :) dansade och kollade på klipp, haha ojoj.. Du är bra du v

Nu så sitter jag ensam hemma vid pappa och njuter av helgen. Ikväll blir det god mat och mys framför tvn med familjen. Det behöves det också! ha en bra fredag allihopa.

Vi är på gång!

Har ju klippt mig, och herregud vad kort det är! kortare än kortast. Åh, får ångest! hoppas det växer ut lika snabbt :)

Efter skolan åkte jag och min bästa Vicki och köpte mjuklass. Välbehövligt! mår så bra med dig vännen. Fick sen skjuts av henne en liten bit och fick sen gå resten.

Kom hem och packade väskan, sen bar det av mot älvstranden för INNEBANDYTRÄNING! var ganska seg i benen men var så roligt! Äntligen är vi igång igen. Detta känns bra nu!

När jag kom hem åt jag och så. Sen tog jag och mamma oss en liten promenix :) skönt var det! Ska alldeles strax packa idrottsväskan och så. Dejtar även kudden tidigt ikväll v


We go together

Godmorgon på er! Sorry för dålig update, men ska fixa det ikväll :) efter skolan så åker jag och klipper mig, gud så kort hår jag kommer få då :( Men sen när Vicki har slutat så går hon dit och möter mig. Sen så blir det mjukglass, mums! Senaste ikväll blir det innebandyträning, äntligeeeeen! Nu jävlar!

Tre veckor kvar!

Måndag idag, en hel vecka framför sig! puuuuh. Men jaja, får väl tänka åt andra hållet att det inte är länge kvar - BARA TRE VECKOOOR!

Har nyss gjort mig en fruktsallad, inte den godaste jag ätit precis men gick väl iallafall :) victor har nyss åkt på träning så jag är ensam hemma. Så skönt! haha, finns det nått bättre än att va ensam hemma? det är alldeles tyst och gött ;) nej vad taskig jag är! haha.

Nu ska jag gå ut i det blåsiga vädret, fram med klubba och boll!

puss

Lyckad helg!

Igår så var det ju som sagt marken. Men den dagen så tillbringade jag den med Bjarka Tove och Moa. Men inte så länge utan jag och Bjarka gick och kollade lite och dom gick åt ett annat håll :) men efter en stund fick vi sällskap av bästa Elin och Vicki. Vi gick runt och kollade och satt och prata i en bra stund. Senare mot kvällen blev det massa kul med massa folk. Sjukt kul var det! Så säger verkligen inte nej till en sån där kväll igen, lyckad dag/kväll :)

Idag så är det söndag. Det hatar jag verkligen! bara för man har i bakhuve att det är skolan imorgon och man har en hel vecka framför sig. Men får nog lov att bita ihop det sista, nästa vecka så är vi lediga torsdag+fredag, också rullar det på med många lediga dagar innan sommarlovet skulle jag kunna tro :) vilket är peeeerfekt! för är sjukt taggad inför sommaren/sommarlovet, yiiiha :D

Nu sitter jag hemma hos pappi och bara mår. Ikväll blir det hemma gjord pizza + chips och dopp skulle jag kunna tro. Livet leker!

puss


Marten

Gött med helg! denna helg har jag sett fram emot väldigt mycket! :)

Efter skolan så skyndade jag mig hem och tog en snabbdusch, sen så fixade jag mig och så. Senare så kom Ellida och mötte mig då vi gick ut på marten. Vi gick runt ett tag, sen så träffade vi på Wilma och Klara så vi fick sällskap av dom. Jag, Ellida och Klara åkte en karusell. Herregud vad vi skrattade! massa problem hit och dit ;) roligt var det! Sen så bestämde vi oss för att gå och äta pizza. Så visst gjorde vi det! muuums. Sen så gick vi en liten runda till och åkte mer karuseller, var helt yr efter all åkning. Eller två gånger men alltid något, haha :) Sen så fick jag skjuts av Victor på cykeln hem, tur att man har syskon ibland v Super lyckad dag!

Imorgon blir det mer åkning och mer skratt. Fast då tillbringas det med Bjarka, Moa och Tove. Ska bli grymt kul :)

Ska kolla på tv nu, puss

I en svartvit värld är du min regnbåge


Jag älskar dig, du är så himla bra! mer än ord kan beskrivas <3
twilling

Nytt och fräscht

Ett stort tack till johanna som har gjort en ny design till min blogg. Är supernöjd! tack v

Var ju ute på stan förut med Klara. Hittade mig en present till mamma tills morsdag. Sen så fikade vi och mådde, fast vi fick inte nog så vi åkte och köpte godis. Haha knäppa vi! love you.

Var och handlade nyss. Fick mig ett sug på frukt så åkte och köpte det med mammsen. Hehe! älskar frukt...

Fick även reda på att det ska bli fint väder till helgen, och jag är överlycklig! för det brukar vara så att varje år så regnar det. Men inte iår verkar det som (peppar peppar ta i trä)..





Jag kommer baby, jag tror jag är kär

Samma denna gång, dålig dålig dålig!

Onsdag idag och skolan gick snabbt faktiskt, supergilla. Ett steg närmare helgen iallafall :) Under dagen så ska jag ta med mig bästa Klara ut på stan och kolla runt lite. Du är bäst bruden v

Sjukt taggad inför helgen är jag också så det skriker om det. Ska bli så himla roligt! på fredag ska jag på marten med Ellida, sen på lördag med Bjarka Moa och Tove. Jag längtar ihjäl mig!

vi hörs v


En famn för mig


Boys don't cry

Detta är ju skamligt, vad dålig jag är på att blogga. Skvatt nästan när jag kolla igen sist jag skrev, ojojoj ;)

Helgen var kanon, hade en lugn och skön helg med familjen och mina vänner. Var skönt att ta det lungt bara :) Igår så spelade vi fotbollsmatch också, vi vann med 2-1. Rätt så skönt ändå! I slutet av matchen så spöregnade det så såg nästan ingenting för det regna så. He-he :)

Måndag idag, var helt död imorse. Vilken känsla att vakna upp en måndag och veta att man har en hel vecka framför sig, det värsta som finns alltså! Men idag är det exakt en månad kvar tills sommarlov, wihooo :D

Ska snart släcka lampan, är dödstrött! pussar


söta, he-he :)

12 maj 2011

Sitter i soffan och kollar lite smått på tv med Herman. Ikväll blir det träning också! är inte så sjukt taggad inför träning, rätt så trött men suget kommer nog strax :) gött med helg imorgon också, supergilla! puss


bild sen i sommras på mig och Ellida v



Girl you are amazing, just the way you are


Lillebror

Ojojojojoj och återigen oj. Dagarna går ju så jävla snabbt så jag har inte ens orken till att blogga! fy mig :) Men får väl ta en dag i taget - så långt som jag orkar iallafall. Haha!


lördagen var jag ju Karlstad med vicki. Hittade mig väl lite saker iallafall, och dagen var så jäkla bra med bästa vicki! Efter när vi kom hem så åkte vi hem till henne en sväng. Ja vad gjorde vi? tog kort, var ute och cyklade runt hela Hagfors faktiskt. Så tiden far iväg. He-he. Men dagen var kanon och såna dagar ingen borde missa v

Sen på söndag så spelade vi fotbollsmatch mot skattkär eller nått sånt. Men det gick inte som vi ville, vi förlorade med 4-0. Är inte van att förlora faktiskt, eftersom vi vinner jämt i innebandyn :) Men jaja, får väl ta nya tag tills nästa match och visa att vi kan bättre!

måndag fick man inte sova inte. Var bara att gå upp och åka iväg till skolan. Men skolan gick snabbt som tur var. Efter skolan så åkte jag hem en sväng, sen så tog jag med mig vicki ut och köpte mjukglass. Muuums! känner verkligen att sommaren är påväg, eller är här :) Sommarkänslor på högsta nivå! wihooo. Sen så hände det inte speciellt mycket, tog det lungt vilket var skönt!

Igår slutade vi tio i tre. Men gick faktiskt snabbt det med. Gör en väldigt stor lättnad! får bita ihop det sista nu, bara fem veckor kvar! sen sommarloooooooooooooov, fy fan vad skönt det ska bli. Men iallafall, efter skolan så tog jag mig nått att äta sen åkte jag iväg på fotbollsträning. Denna gång var det roligare faktiskt, är väldigt bra det :) När den slutade fick jag och vicki skynda oss att duscha, för vi skulle iväg på speedway. Men där var det inte så värst roligt så vi gick redan hem vid halv nio. Vi sparkade lite boll tills victor kom och hämta mig. Bra dag!

Idag så slutade vi klockan ett. Ja sen så gick jag hem och var ute och mådde ett tag. Ellida kom till mig sen en sväng efter det, vi hoppas på studsmattan och hade musiken på högsta nivån på altanen med Victor. Haha gillare! Vi åkte lite senare till skolan för vi skulle på kost för ungdomar eller nått var det. Där dom sa vad som var bra att äta i vår ålder och sånt, det var intressant faktiskt :)

Nu sitter jag i soffan och mamma jonas och herman har nyss kommit hem. Dom har varit i karlstad med Herman för han är väldigt sjuk. Han har ljungoflimation och öronflimation och har svårt att andas och har feber. Stackare! men tur att det går bra iallafall. Dom har iallafall kommit hem nu. Min lilla fis v




Update

Imorgon ska jag fixa mig ett långt inlägg! jag lovar. Ha det bra, ses imorgon v

Jag är så dålig!

Det kan man verkligen kalla det, jag bloggar ju aldrig känns det som. Men ändå så kollar jag alltid nått varje dag på datorn, och har faktiskt bloggen i bakgrunden men orkar inte ;) haha.

Igår så tränade jag fotboll på kvällen. Var betydligt roligare denna gång iaf :) Kanske beror på att jag och Bjarka får spela ihop. Vi ska även få spela tillsammans till helgen, och jag är överlycklig över det! jihaaaa :)

Gött med fredag idag också. Underbart. Men skolan gick väldigt snabbt faktiskt, som alla andra fredagar :) Efter skolan så gick jag till pappa och åt. Senare så åkte vi på utvecklingsamtal. Fan vad bra jag är då, haha! men gick väldigt bra faktiskt :) Åkte sen och handlade en sväng med mammsen.

Ikväll blir det en myskväll med familjen med god mat och talang. Imorgon så tar jag även med mig vicki till karlstad och shoppar lite, mamma och dom ska kolla på bil så dom släpper av oss. Vi kankse inte får så gott om tid men alltid något. Bäst är du vickiiii v

Mollie kom också äntligen hem idag ifrån Thailand. Hoppas verklgen du haft det toppen! har saknat dig i massor gumman. Jag saknar dig sjukt mycket. Love you!


du är speciell för mig


You are my hero


Jag är så glad att jag har dig. Vore inte nått utan dig, jag kommer aldrig att släppa dig och du är min bästa vän. Jag älskar dig så himla mycket Ellida Moss.


Stark vänskap bryts inte.

I wonder how we can survive, this romance

Äntligen är värsta dagen gjord i skolan. Så himla dryg och tråkig! men en lektion var helt okej, vi kollade på grease filmen. Haha :) Men vi slutade tio i tre iallafall. Kom hem och gjorde mig lite mat och stack senare till valhall för fotbollsträning. Känner att jag inte ännu har kommit in i det än, inte så roligt tycker jag. Men det vänjer sig väl efter några träningar, men saknar innebandyn för det. Men fotboll är ju också roligt :)

Ja imorgon har redan halva skolveckan gått. Går ju ur snabbt, men det är ju skönt också! Inte alls länge kvar tills sommarlovet, låter länge men det är faktiskt inte det. 5,6 veckor kvar? yeah.

ciao, puss

E.M ♥ M.J

 
Jag älskar dig mer än livet

Baby I like it

Var helt död imorse. Var helt slut efter helgen, kändes som om jag inte levde så trött jag var. Men tog tummen ur röven och gick upp efter några tjat ifrån mammi :) haha. Men skolan gick betydligt snabbt idag faktiskt, måndagar är dom snabbaste dagarna enligt mig.

Kom hem och tog mig nått att äta. Senare så åkte jag till Ekshärad och köpte mig fotbollsskor, litte snygga då ;) haha. Nu är det ny sport som drar igen, fotbollen. Redan match till helgen och jag har bara tränat en gång, ups. Men får nog ta tag i detta nu :)

Borde nog nu göra matte som jag har tills imorgon. Har även fotbollstränng imorgon :)

puss


Busterstarlet cup

Varning för långt inlägg :)

Oj vart ska jag börja? Men detta inlägget kommer handla om mora cupen med underbara innebandylaget.

Vi kom dit på torsdag, vi spelade första matchen mot Edebäck och vann den med 6-0. Kändes helt underbart, kändes som om början på något stort. Sen vid halv tio så var det dags för match igen, samma där. Den vann vi också med 6-0, vilken match! det var så roligt att spela just då och det var jag inte ensam om. Stort leende på läpparna. Första matchen på lördag spelade vi klockan halv tolv eller någonting, den vann vi med 9-0 tror jag det var. Lika där, var ruskigt skönt att spela den matchen också. Också var det så underbart att vi vann! vi är för bra. Vi spelade en till match sen klockan två, tre nån gång där. Åh gud vilken match alltså, vad nervös vi alla var under matchen! dom började matchen efter några minuter med en ledning med 1-0. Men nej, dom var inte bättre än oss inte. Vi kämpade från topp till tå. Tillslut så gjorde vi mål, kändes helt perfekt. När det var två sekunder kvar av matchen så blev det straff, och ja det var jag som skulle lägga den. Var som om att skulle det bli oavgjort, eller skulle jag sätta den så vi vann? Men nej, denna gång så räckte det inte till. Jag missa den. Var sjukt missnöjd över mig själv, sjukt mycket faktiskt. Men vi förlorade ivf inte den matchen utan den slutade 1-1. På söndag så blev det att spela match klockan tjugo över elva, semifinal. Den vann vi att också, fy tusan så skönt. Klockan tjugo  tre var det dags för final, alla var hur nervösa som helst. Men vi taggade riktigt, för vi ville och det var vi som skulle vinna. Fandes ingenting annat för oss liksom. Dom började med en ledning under matchen. Då fick vi ruskigt mycket panik. Men sen så gjorde vi ett mål, och gud vilken känsla det var. Blev en stor lättnad efter det målet. Då kunde man andas igen. Det stod alltså 1-1, när klockan stod på 15:00 så stod det fortfarande det. Vilket betydde att det skulle bli sudden. Då var det bara att ta tre djupa andetag och bara köra. Då var det jag, Klara och Amanda som var forwards. När det hade gått 2 minuter ungefär så hände det nått otroligt. Amanda gjorde målet och ja, känslan var obeskrivlig. Fy kändes som om det inte var sant alltså! vilket känsla. Ojoj vilka rysningar jag fick, gud vad jag blev glad då. Vi tjejer är för bra, vi kämpar tillsammans och visar varandra och publiken hur mycket vi vill vinna. Resultatet var så rättvist att vi vann, vi är värda det så mycket som vi kämpar. Vi kämpar inte för en, utan vi kämpar för varandra. Det fandes inget annat än guld för oss i våra ögon. Men vi klarade det också, vi är bäst! bättre än alla andra helt enkelt, det bara är så. Vi är bäst, bäst i hela värmland


Efter matchen så var det dags för prisutdelning då det blev ett stort leende. Jag fick komma fram och hämta pokalen. Sen så stod vi där och då ropade dom upp ett speciellt pris. Det var ett pris för alla 98or som var med och det var bara en som skulle få det av dom. Det var poängligan. Det var jag som fick det, gud vad det ryste till i mig då. Glad blev jag, så himla glad! Sen så skulle dom säga dom som kom med i all star tem, och där kom jag också med :D Fick också matchens lirare 3 av 6 gånger under cupen. Överlycklig!

Helgen har varit helt underbar, inte bara att vi vann. Utan också att den spenderades med världens bästa lag. Vi är så bra tillsammans, vi är bäst!


RSS 2.0