Nu kommer Hagors IF!



Vi är bäst och vi ska vinna. Imorgon 17.45 är det första matchen som väntas, då jävlar ska det krigas!
Guld ska bli - finns inget annat

Är ni med jao, in the club jao

Ellida kom till mig vid ett idag ungefär. Vi gick ut ett litet tag och senare tog vi cykeln ut på stan. Vi köpte oss varsin mjukglass, fast var inte lika varmt idag så frös faktiskt. Men hoppas värmen kommer tillbaka som den varit :)

När vi kom ut så hoppade vi på studsmattan och tog lite kort. Sen tog vi oss en cykeltur till staffa och fortsatte med vår fotografering. Klockan rullade iväg och hon fick lov att åka hem tillslut för att paka tills imorgon.

Ja, imorgon är det en dag vi alla längtat efter. Klockan kvart i sex står jag vid mittlinjen och tekar i St. Mikael sporthall i Mora. Vi ska verkligen komma hem med ett guld! vi är så värda det. Jag är så taggad också så känns som om detta kommer gå super. Helgen kommer bli superbra, nu jävlar ska vi komma hem med ett guld!

ha en bra helg, det kommer jag ha! guld v






I would never let you go


The only one for me

Korta ord blir långa när jag säger att jag älskar dig
för allting som du är och du tog mig på fötter igen
Tre ord och jag faller direkt, du och jag det bästa som har hänt
se mig i ögonen, de jag förstår nu
jag vet att vi båda vi behåller i en evighet
förlåt mig, om jag tvekar ibland
men jag lovar att bättra mig precis som jag har sagt
och känner du dig ensam, är du aldrig till besvär
för när du behöver mig kommer jag redan vara där
en bra vän som fanns där ifrån början
du förlät mina fel och tog bort den onda slöjan
för när alla andra svek, var det du som stog kvar
berättade för mig hur värdefull jag var
du är stjärnan som föll, ifrån himlen ner till jorden
utan dig vore jag bara en av miljoner


Det finns så mycket bra om dig, fast på ett sånt speciellt sätt. Jag har alltid insett och varit bestämd över att vi är bästa vänner, vi är dom som håller ihop på ett speciellt sätt. Vi har det där lilla extra som vi klarar tillsammans som inga andra klarar. Jag känner mig så trygg med dig på det sättet du gör mot mig. Minnen vi skapar med varandra är sånt som finns kvar hela livet, mår så otroligt bra av att få dela dom timmarna med dig. Dom timmarna vi gör på en dag med varandra. Kommer aldrig vara så att nått kommer imellan oss, för då borde det att vara nått otroligt stort om det är så. Men vilket kommer inte hända. Vi är för starka tillsammans för att nått sånt ska hända. Det är som så att innan vi blev vänner så fandes det ett pussel som inte blev klart, det fattades en bit. Sen så blev du och jag bästa vänner, då kom den där pusselbiten och pusslet blev helt. Vi sitter fast och det har alltid vart nått som har fattas för mig och det var du. Du gör mig så speciellt glad, när jag är med dig så får jag ett speciellt leende. Ett leende som ingen annan lyckas med, och det är pågrundav dig. Du är en sann vän för mig, en vän jag kommer hålla mig till tills döden skiljer oss åt. Du är min favorit och jag älskar dig v

Vi skapar minnen för livet:
   
  

En gång bästavänner, alltid bästavänner

I felt it in a heartbeat

Kan säga såhär att jag inte har gjort nått idag ungefär. Vaknade onödigt tidigt och har bara chillat vid datorn resten av dagen ungefär. Var ju meningen att jag skulle vart med Klara fast blev ändrade planer. Även så är det snart dax för att packa för mora, är så sjukt taggad! har redan spring i benen, fy vad roligt det kommer att bli.

Imorgon ska jag spendera min dag med Ellida! super v

Kort och ointressant inlägg, men har inget mer att bjuda på -  pusspuss

Grattis till min underbara vän Elvira. Hoppas du fick den dag du önskat dig! älskar dig <3

Lev dagen som om det vore den sista

Jag har tänkt så mycket, har tänkt så mycket på om att vad rädda man ska vara om varandra egentligen. För vem vet vad som händer imorgon? om nån timme, eller nån vecka eller nått. Det kan hända det sista som man vill ska hända. För vips så kan det komma ett ögonblick som är det värsta, och visst kan det komma ett bra ögonblick. Men varför ska man vara ovänner eller nått annat i sitt liv? Man ska verkligen njuta och va vänner och bara må bra nu i livet. Det kan hända vad som helst, då kanske det är försent att säga förlåt eller nått sånt. Så lev dagen som om det vore den sista, va rädda om varandra och berätta ofta för varandra hur värdefulla dom är för en. Det är viktigt att man säger det och viktigt att man får hör det nån gång om att den tycker om en.


Du är mitt sol-ljus


E

Big smile

Halv tolv förut så åkte jag iväg på träning. Vi skulle nämnligen ha 4timmars träning. Fast vi grillde korv och hade lekar och sånt också. Men roligt var det! speciellt på tvåmålet, eller vad säger du Klara? underbart :)

Träningen slutade klockan fyra och åkte direkt till pappi. Solen sken för fullt och det kan nog inte bli bättre. Vi är inne i april och det är som sommar ute? helt sjukt, men jag gillar det för fullt. Mot kvällen så blev det grillning, jag gillar det alltid extra mycket på nått vis. Får sommarkänslorna då och det känns helt rätt, superB :)

Nu äter jag vindruvor för fullt som inte är så värst bra upptäckte jag nu. Börjar få ont i magen, ups.

Imorgon ska jag spendera min dag med min vän Klara v

Robyn - Call your girlfriend

Call your girlfriend
It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault

Tell her not to get upset, second-guessing
everything you've said and done
And when she gets upset, tell her how
you never meant to hurt no-one

And you tell her that the only way her heart will mend
is when she learns to love again
And it won't make sense right now
but you're still her friend
And then you let her down easy......



love

I want to be small again

everything was perfect


Call your girlfriend

Började dagen med en springtur med Elin, herregud vad varmt det var! kändes som om jag skulle dö av värme. Men vi överlevde iallafall :) Under dagen så kom Ellida till mig. Vi cyklade runt lite och så, sen så bestämde vi oss för att sätta upp studsmattan. Tro det eller ej, men den kom upp till slut. Eller kan väl säga såhär att vi inte gjorde någonting nästan, vi fick hjälp av Elin och Olivia. Resultatet blev ganska okej faktiskt, haha :)

Senare mot kvällen så studsade jag och Ellida med Elin Emma Olivia och Emelie på studsmattan. Ojoj vad vi flög, hehe :) var ute ett bra tag faktiskt, men kul var de!

Var förut och åkte fram och tillbaka ifrån Uddeholm, skulle hämta victor och mera. Men kom hem tillslut efter en timme eller nått. Nej nu tackar jag för mig, puss

Glad påsk

Igår så var jag på kalas för Farmor har fyllt år. Var folk precis överallt, men blir ju så när man har en stor släkt! haha. Efter kalaset tog jag och familjen en cykeltur ner till Jonas kompisar. Där blev det påskmat, väldigt gott fast mäktigt..

Idag fick jag gå upp tidigt, men äsch har ju påsklov så har att några dagar på mig att sova. Men skulle iallafall ut och kolla när Jonathan och Tove gick påskparaden. Så söta så var dom! Åkte sen hem och bara mådde i det underbara vädret, bytte om till bikini och var ute och solade. Är ju som om sommaren är pågång? eller vad? hoppas detta håller i sig nu, för åh så härligt :) Klockan fyra ungefär åkte jag, Linda pappa och Tove till Lindas föräldrar och blev bjuden på mat (påskmat) ännu en gång, men alltid lika gott.

När jag kom hem gick jag iväg till mamma, där var jag ute och chillade bara typ. Sen startade vi grillen och det blev hamburgare. Vi gick och satte oss vid grannen sen och pratade där. Har nyss kommit in därifrån och är nu nerbäddad i sängen, myspys med mig själv :) haha. ciao

Help

Ska jag ta bort bloggen eller inte? Har inte den blogglusten jag haft längre, he-he. Vad tycker ni?

Påsklov!

Nej gud så skönt, bara njuter av början av påsklovet. Nu får jag äntligen sova och vila ut mig ordentligt :) Började den bra med att jag åkte iväg på träning. Gick väl både bra och dåligt idag för mig, sådär kan man väl kalla det då. Men man måste göra misstag ibland också :)

Kom hem och fick mig en kebabrulle. Hann knappt blinka innan jag hade ätit upp den, så hungrig var jag! typiskt mig :) haha.

Imorgon klockan fyra så ska jag åka och fira farmor, så sticket iväg klockan fyra. Kommer hem på kvällen, så blir kanske grillning då? ska ivf grilla mycket under påsklovet har jag bestämt mig v

Good day

Hittade mig tapeter idag i Karlstad, en tumme upp till det. Har varit kanon väder under dagen också, sommarn börjar verkligen att närma sig! supergilla läget liksom :)

Var hemma vid halv sex, sex kanske nån gång. Vi grillade på kvällen och åt, gud så gott det var. Om man ändåse kunde grilla varje kväll, det vore nått det :)

Imorgon så blir det träning, ska bli skönt v


Something in your eyes

 


Pink chicken












Livet leker

Oj, nästan så man skrattar vad dålig jag är på att blogga. Men tog tag i det nu efter jag fått lite skäll av mollie :)

Fredag: Efter skolan så åkte jag direkt till Karlstad med pappa. Hittade mig ingen fondtapet men åker imorgon och kollar igen! nu måste jag ju hitta mig en :) Dirket när vi kom hem blev det grillning och mys med familjen, en superbra fredag!

Lördag: Var ju till Forshaga då och spelade en cup med laget, cupen hette pink chicken. I början av den första matchen var det lite tajt, men sen så rullade det in mål - lika med dom andra matcherna. Så vi fick oss att ett guld tillslut, underbart!

en för alla, alla för en


När jag kom hem så var jag helt slut! kändes som om jag bara skulle rasa ihop, så himla trött var jag. Så somnade välidgt gott på kvällen sen vill jag lova. En väldigt bra lördag, Hagfors IF <3

Söndag: Vaknade faktiskt ganska tidigt då, fast ångrade det ju såklart imorse.. Var vid pappa hela dagen, var även ner och lyssnade på teorin med fotbollen. Ska bli spännande när matcherna början dra igång :) På kvällen åkte jag till asplund och sköt med klubban ett tag. Blir aldrig nöjd på det! aldrig någonsin :)

Måndag (idag): Var ganska så seg imorse när jag skulle upp. Kände mig inte alls bra när jag vaknade, kändes som om jag skulle rasa ihop, kände mig sjuk helt enkelt. Men jag bet ihop och tog tag i mina krafter och åkte till skolan ändå, vill verkligen inte ligga efter så. Fast jag mådde inte så himla bra i skolan, men men. Efter skolan gick jag och gosade med tove ett tag. Vi åkte sen ut och kollade på tapeter, vi hittade dock inga så imorgon blir det Karlstad och kolla tapeter. Vi ska även shoppa, fast fattas bara att jag har inte värst mycket pengar! eller det är nog så att jag är snål. Haha. Under kvällen blev det grillning he-he.

Imorgon så ska jag ju som sagt vara ledig och åka och kolla på tapeter i Karlstad. Så ska försöka hinna med att blogga imorgon :) pussar


I'm falling

Kan börja med att igår så invigde jag fotbollen för första gången iår, var väldigt väldigt roligt faktiskt. Så ska bli kul till sommaren att få spela ute :)

Ojoj, redan torsdag. Men klagar inte! det bästa med skolan idag var ju lugnt idrotten, herre min gud vad roligt det var! vi hade nämnligen discodans med 9an, längtar redan tills nästa torsdag! då ska det dansas, haha :)

Men äntligen är det snart helg, fredag imorgon! gud så gött. Men helgen ser jag fram emot, imorgon efter skolan ska jag iväg till karlstad och kolla tapeter. På kvällen blir det massa mys och grillning med familjen. På lördag blir det cup i forshaga med världens bästa lag, betyder att jag måste gå upp tidigt på lördan! så behöver att tagga till riktigt imorgon nu. Sen på söndag så blir det fotbollsträning i två timmar eller var det var. Ska också bli väldigt roligt v


13


Grattis till världens bästa Klara! hoppas du fått den dag du önskat dig. Älskar dig

I miss you, I miss your smile


en äkta vän

Longer than forever


jag är hellre blind än att se ett liv utan dig

We all die young

Igår när jag skulle bli blond, hade torkat håret så blev inte resultatet som jag tänkt mig precis. Var brun som jag var innan? helt otroligt enligt mig. Trodde skarpt jag skulle bli vanliga tilda, men ikke! blev som jag var innan, brownie. Men får väl ta ett nytt försök snart :) men var inte så glad igår nej, men men. Tur att jag har hår iallafall, haha.

Nu har redan halva veckan gått, känns en stor lättnad. Har nyss dammsugit för mammi, duktig jag är va? Strax så kommer kusinerna och firar Herman i efterskott. Ikväll blir det årets första fotbollsträning också, spännande!


Hold it against me

Ojoj vad dagarna flyger iväg, hit och dit. Hinner ju inte ens med att blogga, men orkar verkligen inte! sover typ hela tiden, är helt slut :)

Söndag: Vaknade ganska så tidigt, senare så kom Klara till mig och vi taggade upp för match med att spela innebandy. Vi gick sen in och tog oss en fika, mums. Åkte iväg till Ekshärad vid halv fem ungefär. Vi vann med 8-2 mot 95/95orna. Ganska så stolt ändå :) haha. Fick beställa oss pizza när vi kom hem, och fy vad gott det var! åt som en häst :)

Måndag: Var helt död när jag skulle upp på morgonen, men hoppas veckan går as snabbt. Efter skolan så var jag ute i det härliga vädret, var ju jätte varmt ute! tyckte det var för varmt även fast jag var i linnet bara, men jag gillar det. Åkte sen efter det och köpte mig färg, blondie here i comeeee. Åkte sen på kvällen och tränade, tyckte det gick riktigt bra faktiskt! yeah.

Idag: Var lika seg idag när jag skulle upp, usch. Men skolan gick väl hyfsat bra idag, snabbare än vad jag förvänat mig iallafall. Just nu så sitter jag nerbäddad framför tvn, har ingen aning om vad som händer senare. Eller jo, ska färga mig så ska bli spännande att se :) ciaociao

Bästa kvällen på länge

Har spenderat min kväll med min bästa Klara. Bästa kvällen på länge vill jag lova. Vi har hunnit med att varit ute, tagit massa kort (kommer när hon skickat) och skrattat så vi skrikit ungefär, fan vad jag har skrattat. Och vi har pratat om allt mellan himmel och jord, precis allt ungefär. Mera såna kvällen tack! men en fantastisk kväll har det varit :-) love you girl.

Nu så sitter jag och dricker vatten och äter chips, låter inte så gott tillsammans men det går väl :) imorgon är det match mot edebäck som gäller, taggningen är inte på högsta nivå precis. Men det kommer väl :-) puss

Some are better than others

Var ju som sagt och kollade på innebandy förut med Klara, Wilma, Ellida Victoria och Mathilda. Jag och Klara fick oss att många gott skratt ;-) så när matchen var slut så fick jag skjuts på cykeln av bästa Klara. Roligt var de! Kom hem tillslut, var inte det lättaste eftersom det blåste så otroligt mycket. Men vi överlevde!

Tacos var serverad när jag kom hem så åt mig proppmätt av de. Kollade sen talang med famlijen, allitd lika mysigt.

Imorgon ser dagen toppen ut, ska kanske till karlstad och kolla på tapeter eller så blir det stan med mamma en sväng. Sen under kvällen tar jag och Klara cykeln till "nöjes" och köper oss gott och sen så blir det film hemma, en myskväll med min saknade vän.

Även på söndag ska det bli roligt, ska ju spela match då med mitt underbara lag. Så bäst att jag och Klara taggar upp ordentligt imorgon tills matchen ;)

pusss

Help me

Ska jag vara blondie eller brunett?
hjälp


I'm doing my own little thing

Gött med fredag! och denna gång får jag inte skriva att den går snabbt, för då kommer den göra det! men gött med helg iallafall :)

Oj, var ut en sväng förut och trodde helt klart att jag skulle blåsa bort. Herre min gud vad mycket det blåste, fick skynda mig in lika snabbt som jag kom ut. Haha!

Börjar helgen med att ikväll blir det att kolla innebandy med mina bruds. Sen blir det väl mys med familjen framför tvn, dock så är inte min äldsta bror hemma för han är i umeå han. Men får väl klara mig några dagar utan honom, men kommer inte kunna slå ner någon men får väl leva med det :-) nu ska jag ta mig nått att äta på, puss


This is my life


I have not realized that it's true

Ojoj vad trögt det går för mig med bloggningen, men jag är helt slut. Så jävla trött hela tiden och jag vet inte varför.

Men vi spelade ju som sagt match mot Edebäck igår, vi vann tillslut med 4-2 eller nått. Skööönt! vi ska spela mot dom igen till söndag, fast i exär :-)

Ja idag så hade vi studiedag som satt väldigt bra. Fick sova ut mig riktigt, men ändå så har jag varit trött och seg hela dagen? hmm.. Men jag var och tränade förut, var så himla trött men fick bita ihop. Kändes så bra för jag fick spela med Klara, du är för bra gummsi. Hoppas det fortsätter såhär :-)

Åkte till pappi en sväng, där fick jag mig fisk och mos. Fy vad gott det var! fick sen gå hem till mammi tillbaka och kollar just nu på lyxfällan. ciao




Stryk ska dom få!

Jag är så taggad inför imorgon! även om det är en träningsmatch så är nivån på högsta nivå! nu jävla kör vi cheyer ;-)


There's something special about you

Har nyss tagit mig en varm och lång dusch. Gud så skönt det är, är nästan så att jag inte vill gå ur. Men fick lov att tvinga mig själv :-) Just nu så sitter jag och min vän chipspåsen och kollar på hockey, gud så nyttig jag är då! fast nej. Men man lever ju bara en gång ;-)

Åh herre min gud vad taggad jag är inför träningsmatchen imorgon mot edebäcks 95or. Gud vad spö dom ska få då, like it! :-) Den börjar tjugo över sex om ni vill komma och kolla, då är ni väldigt söta!

pussar

Hagfors IF♥





Jag är galen i innebandy, jag brinner för det. Jag kommer satsa på det så långt det bara går, hela resan med innebandyn har varit så himla roligt. Innebandy är även en del av det jag lever för, jag förstår liksom inte att en sport kan göra en sån glad. Jag brinner för innebandy helt enkelt. Kärleken till klubban och bollen


I don't know what I'm gonna do, but I'm so crazy about you


Let me hold you now, just like days before you start to cry

Skolan gick väldigt snabbt idag, diggar det väldigt mycket. Men annars då? har väl trixat lite med klubban och bollen och sånt, en lugn och skön måndag har det varit än så länge. Hoppas hela veckan blir så!

Haha, bara skrattar när jag tänker på morgondagen. Jag Moa och Joakim ska nämnligen till coloseum på besök, vi ska intervjuva dom. Kommer ju vara helt död, kommer inte kunna säga ett ord utan kommer säkert bara skratta. Haha men jag ser att fram emot det :-) vi kanske blir bjudna på pizza? vem vet? muuuums!

Nu tackar jag för detta inlägg. /MJ


eye

Not without you



Du är min bästavän, min allra bästavän. Den jag vågar att berätta och erkänna allt för utan att skämmas. Det finns verkligen ingen som är som dig, du är så speciell för mig. Du är alltid som mitt hjärta och det kan jag inte leva utan. Du ska ha en sak klart för dig, du är en del av det mest bästa jag någonsin träffat. Innan du var min vän, så kändes det så svårt och det fattades en glasbit ifrån mitt hjärta. Men sen när du kom, allt var som att vända på en hand. Allt gick så lätt, och mitt hjärta blev helt. Det var du som fattades, och nu är det du som är mitt hjärta. Det är du som gjort det helt och du är hela mitt hjärta för mig. Du gör mig så stark och säker på nått höger och vänster, jag förstår verkligen hur du lyckas med allt. Att va så bra och snäll och allt, du är för snäll i mina ögon. För du kan inte vara dum, varje gång så ställer du upp för mig. För när jag som helst vill släppa en tår så är det alltid du som gör mig starkare och gladare, och när jag som helst bara vill bort, bort härifrån så är det alltid du som stoppar mig påvägen dit. Jag är så himla tacksam över det. Så himla mycket ska du veta.

Jag säger inte allt detta för att vara snäll mot dig, för jag vill bara vara ärlig emot dig och jag hoppas verkligen du läser detta och litar på mig. För du är den mest fantastiska personen jag någonsin träffat.

Allt du gör för mig, så känner jag att jag vill att du ska veta att jag finns alltid lika mycket för dig, som du finns för mig. Fast ännu mer. Jag vill att du ska veta att jag vill aldrig att du ska va orolig att jag ska lämna dig eller att vi ska skiljas eller nått, för det kommer verkligen aldrig att hända. Inte för 7847548973897689 kronor ska du veta. För det finns verkligen ingen som kan skilja oss åt, vi sitter fast på nått vis som inga andra kan. Vi är bästavänner bättre än förr. Mitt hjärta skulle inte slå utan dig, för det är för dig som mitt hjärta slår. Du är min bästa syster, och min bästavän som jag älskar tusen miljoner varv runt jorden

En gång bästavänner, alltid bästavänner

Goood

Helgen har varit kanon kan jag börja med. Fast vi hann inte med så värst mycket jag och Ellida, inte så mycket som vi tänkt oss iallafall. För vi tänkte att vi kanske skulle hinna med att shoppa lite, men den tiden hann vi tydligen inte med. Tiden räckte inte till. Men annars så har lördagen/söndagen varit kungligt bra. Kvällen igår var ju väldigt lyckad ;-) vill bli stooor! sen säger jag inte mer.. Men hibs förlorade matchen igår med 4-5 dock, herremingud vad nervös jag var då. Hjärtat slog snabbare än förr. Men dom bet ihop och spelade idag då dom vann med 13-8, grattid hibs till sm-bronset. Lyckad helg!

Efter en lång bussresa med väldigt mycket huvevärk så åkte jag till pappa en sväng. Fick mig lite mat i magen som var väl behövligt. Och nu så är jag as trött, är inte taggad för skolan imorgon precis. Neeej! när får jag sova?

puss

sitter här just nu och ska snart dra mig in i duschen . blir innebandy ikväll med underbara ellida , var faktiskt ett tag sen, så det ska bli väldigt skoj.
my hero

Bra helg

Redan fredag, veckan har gått as snabbt. Men hoppas att helgen däremot går saktare :-) Efter skolan så åkte jag iväg till pappa. Var även till julias en sväng förut och köpte mig ett par nya thighs. Har också ätit tacos med familjen, och gud så gott det var. Redan sugen igen, haha.

Är det nån mer än jag som är grymt taggad inför helgen? är super taggad jag, hoppas däremot inte att helgen går snabbt vilket den nog kommer göra. Hoppas dom vinner SM nu, det är dom ju värda vilket gäng som har :-) men helgen med min bästa Ellida kommer bli toppen känner jag på mig. Vi kanske hinner med lite shopping också i hudik. Hon kommer till mig snart, så ska hon sova hos mig och sen tidigt till morgonen rullar bussen mot hudik. Grym helg kommer dert bli!

Ska nog va social mot min söta lillebror nu. Stackarn som får sitta själv och kolla på. pusspuss


RSS 2.0