Come on

Kära läsare
ni som är så dåliga på att kommentera kan väl iaf kommentera bra låtar! tack

For what you do♥


Not one that you

Var hos min vän Ellida igår hela dagen ungefär. Vad så otroligt skoj, vi skrattade otroligt mycket och hon fotograferade mig med en vanlig kamera fast bilderna blev rätt coola ändå. Därför tänkte jag visa upp dom





Så snål var hon med att skicka bilder! haha men hoppas jag får fler då jag lägger upp dom här :)

Dagen idag har varit skolan, hatar måndagar som vanligt! var hemme en sväng innan jag gick iväg till Elias. Mysigt var det! kom hem efter åtta där då jag satte mig och kollade på familjen annorlunda! haha blir så otroligt nervös när jag ser det :)

Imorgon så ska jag förmodligen träffa Ellida efter skolan, tror vi skulle fortsätta med att fotografera! as kul är det. Bara att vänta och se om vi får varsin systemkamera, haha! Hoppas hon ringer nån gång också..

Har glömt att tala om att jag är kung på att spela fifa! till och med bättre än victor, + albin. Haha! så därför ska jag nog spela det nu! KUNG


Never say never

Fått hjälp av rebecca med min blogg lite :) tack för hjälpen! men tänker inte ha såhär länge, kanske en vecka? för ska få hjälp av min kusin nån annan dag nu men kände att jag ville jämt ha nått nu direkt så fick hjälp nu direkt så får jag nått annat igen om en vecka kanske :)

Söndag idag och innebär skolan imorgon! död mig.. Dagen har bestått av kikat på innebandy och varit hos min Ellida. Skrattade så vi tjöt ungefär, plus så fotograferade hon mig. Bilderna blev bra faktiskt med tanke på att hon tog med en vanligt kamera. Bilder dyker upp nån dag snart, bara den lille fisen skickar dom nån gång!

Jag är så jävla irriterad att det är måndag imorgon som innebär skolan, fy fan vad lett jag blir. Kan säga såhär att det förstör ens liv, men måste ju tänka så att om jag inte kunde gått i skolan så skulle jag inte nu ex.p sitta här och skriva! haha så måste positivt och negativt. Ska snart bege mig upp framför tvn och kolla på wallander! see ya


bild ifrån sommras

#9

Nu ska jag skriva vad innebandy verkligen är för mig, det är nått så otroligt mycket för mig.

Kan börja med att från allra första början så gick jag med dom som är i samma ålder som mig. Men det gick framåt och framåt, fick reda på att jag skulle börja träna med 98orna och till slut fick jag va med på matcher. Sen blev jag fast i laget och det känns så jävla underbart. Jag brinner verkligen för innebandy och jag skulle inte kunna klara mig utan det helt ärligt. Det gör så mina dagar blir roliga kan jag säga! att få spela matcher, jämna matcher, springa benen av sig, kämpa från topp till tå, och allt det där! Det är en obeskrivlig känsla, jag tycker om det så jävla sjukt mycket. Sen när jag fick va med och spela med div 4, det var en sån otroligt skön känsla. Allt känns så bra att få vara på planen och spela med mina vänner. Det är otroligt kan jag säga. Innebandy får mig verkligen att må på topp och jag kan inte sluta le när jag är på planen. Så som allt känns nu så tänker jag följa innebandyn så långt det går och jag tänker verkligen satsa på innebandy så långt det bara går och så mycket jag bara kan. Innebandy är verkligen allt för mig och jag brinner för det så otroligt mycket, det är otroligt

Kärleken till klubban och bollen♥

Kärleken till klubban och bollen

Vinst med 4-2! fan så jävla göööööööött! Serieledare är vi nu och det känns så jävla underbart :) nästa helg väntas lilla vm, då jävlar visar vi vilka vi är tjejer :)

Stannade sen kvar och kollade på en match när hibs spelade, dom förlorade dock med 6-5. När jag väl kom hem så gedde jag victor stor stryk (!!!) Nu så sitter jag och donkar musik och väntar på pizza. Ikväll bilr det mys med familjen med godis och sånt!

Imorgon så ska jag och Ellida ner och kika på när HIF spelar. Klockan tolv börjar den så får inte sova speicellt mycket imorgon heller! men just nu känns det som om jag skiter i det, haha. Ska fortsätta att vara social mot min musik nu, kiss

Smalltown girl


So sweet

När jag kommer hem ska jag bomba bilder sen man var lite yngre! älskar att kolla igenom gamla bilder :) haha

ex.p denna. Hur söt får man bli??

Snart smäller det!

Klockan 12.30 lyfter älvstranden! då möter vi skattkärr på hemmaplan och då ska vi visa publiken vad vi går för. PUSSSS

Forever


Wonderful!

Min fredag har bestått av skola och mys med familjen ungefär. Känner mig inte på högsta nivå, har lite ont i magen men känner mig bättre nu :) Har även beställt ett par nya skor som jag fick hämta idag, i'm in love! puss på dom.

Ja imorgon då jävla smäller det 12.30, match mot skattkärr som gäller! då ska vi visa älvstranden vad vi går för tjejer. Resultatet kommer senare imorgon kväll. Hoppas såklart på vinst och ni är väldigt söta om ni håller tummarna.

Nu sitter jag som vanligt och lyssnar på musik, haha livet med musik ungefär! Ska försöka att lägga mig inte för sent idag pga av att imorgon ska jag vara pigg och springa benen av mig. Nej nu ska jag gå och slå ner victor!

Jag saknar min underbara vän mollie.


Jag älskar dig!

Min älskade vän, min älskade bästa vän, min fina vän, min snälla vän, min underbara vän, min goa vän. Vad skulle jag göra utan dig egentligen? sitter och tänker på det så otroligt ofta, jag har kommit fram till att jag verkligen inte skulle lyckas att va den jag är idag om jag inte hade dig så nära jag har dig. Jag har verkligen tänkt på vad lycklig jag är med dig egentligen? det är fan helt jävla otroligt.

Alla minnen vi delar, ja liksom det sitter som klister fast i min hjärna. Varje sekund med dig känns som om man vunnit 100000 miljoner om inte ännu mer ska jag lova dig. Jag mår så bra av att få va vid dig och få dela mina skratt, tårar, glädje, pinsamma saker, skämmas och allt det där med just dig.

Du eller någon annan kommer aldrig någonsin, aldrig någonsin förstå hur mycket jag älskar dig. Orden räcker helt enkelt inte till, till det. Du är och förblir min bästa vän Ellida. Du har givit mig ett super liv och någonting att tro på. Sen du kom in i mitt liv så har allt förändras, du får mig alltid att må på topp hur nere jag än var innan. Vi har inte alltid så bra stunder, men der flesta klarar vi tillsammans och gör det till kanon. Som vi alltid säger " vi klarar ihop detta tillsammans" En gång bästa vänner, alltid bästa vänner.

Jag älskar dig så otroligt mycket Ellida Moss. Du gör mig starkare än någonsin. 


 


Talking to the moon

Har inte hänt alls mycket idag. Det började med att jag försov mig tills halv åtta. ups! fick hoppa upp och fixa mig så snabbt som möjligt. Men jag kom i tid iaf, som tur var!

Har bara suttit här hemma hela dagen sen jag kom hem ifrån skolan. Kom hem och fick reda på att victor var sjuk. Så jag själv kan ju inte gå nån stans förutom att vara hemma känns det som. Haha! men hoppas jag inte blir sjuk, för vill va frisk till helgen! Ska gå upp å kolla om maten är klar nu. Det låter i magen :)


<3

Liten blir stor


Grattis till min söta och goa lillebror som fyller 8 år idag! hoppas du får en kanon dag grabben :) I love you

You're fuckin' perfect to me



du har allt det där som alla önskar sig

I wanna see the star shoot out of the pitch black sky

Skoldagen gick ganska så snabbt, aldrig fel det nej :) kom hem och fick reda på att mamma och victor var sjuk. Så just nu sitter jag instängd i mitt rum och donkar musik ist, rätt smart jag :)

Ikväll blir det trääääning! jag längtar riktigt mycket :) Längtar även otroligt mycket tills helgen då det är viktiga poäng. Seriens svåraste match ungefär! så har redan börjat att tagga upp för den faktiskt.

Senare ikväll så ska kanske min kära kusin josefine göra om min blogg! ska bli spännande det :)


Vilken snäll vän jag är!

Nu sitter jag här med min vän ellida och tränar på läxan. Eller ja rättare sagt, hon sitter och är jävligt lett och tränar på sin läxa och jag hjälper ju inte henne såklart eftersom jag är klar med min egen, så då kvittar det ;) haha jävlar vad snäll jag är mot henne! Love you :)

Senare ikväll så ska vi och kika på 99ornas träning! jag ser faktiskt fram emot det, och fråga mig inte varför :) haha.

Ja längtar sååååå tills imorgon då vi ska ha innebandy på idrotten. PUSSSS


Wiho säger jag bara!

Åh vilken skön känsla. Jag var så otroligt pirrig innan jag gick på planen! men sen när jag gjorde mitt första byte så kändes det så härligt! det var sjukt kul att spela, as kul. Vi vann med 19-5 :) jag gjorde 3+1, satte en straff också! wieee :) hoppas det inte är sista gången, för det var riktigt roligt vill jag lova.

Efter matchen så var jag kvar och kollade på damlaget! dom vann med 8-5 dom! grattis till dom :)

Sitter vid pappa just nu och ska snart gå in till dom och kolla på solsidan. Så jävla klockrent pogram!

Åh fy tusan, imorgon är det ny vecka igen! det innebär måndag plus skola. Det värsta som finns! men jag har inget val, måste bita ihop..

Imorgon ska jag äntligen träffa Ellida! nu ska jag skynda mig in och kolla solsidan, kyss

GAMEDAAAAY!

Sitter och taggar infööör match med musik i högsta nivå så det dunkar i hela huset! jag undrar om victor orkar sova i detta? haha stackare :) herman är i mitt rum och bara springer runt med musik på högsta nivå! julia kommer och hämtar mig tolv då vi ska ta några varv runt hagfors så vi blir riktigt taggade! sen så får vi åka ner till älvstranden så vi är där tills halv ett! 13.30 då smäller det!

:D

Nu åker jag till LLA med världens bästa innebandylag och kollar hockeeeey :) pusss


Lät du henne komma närmre?

- var hon vackrare än mig?

Ja som jag alltid börjar mitt inlägg med. Varför är jag så dålig med att uppdatera på bloggen? jag förstår inte :) men tiden räcker väl tydligen inte till!

Idag är det fredag och det kan inte kännas mer än bra. Skolan gick väldigt snabbt idag, så jag klagar inte nej! sitter just nu hemma vid pappa, jag är ensam hemma så sitter och kikar på tv och bara njuter. Ikväll blir det mys med familjen! Ellida kommer kanske sen också, super gilla :)

Ska tala om att till söndag så ska jag spela med div 4! wiho. Julia Jansson ska även va med!! vi är så taggade som det kan bli, eller hur julia? ;) hon hämtar upp mig tills samlingen så tror jag kommer bli riktigt taggad med att ha den bruden brevid sig :) gilla!!

Nu får det räckaaa! puss på er bajsungar


Fuck you

Jag är så besviken på dig

Yeah

Träningen gick bra! Ikväll blir sängen inte så dryg för mig. Känner att jag behöver mycket, mycket sömn. Jag måste börja äta mer också, har mycket klagomål ifrån min mamma :) kramis

Onsdag

Nu sticker jag iväg och tränar! Hej hopp gummisnopp

17 januari 2011

Skolan gick snabbt idag som tur var, jag hatar verkligen måndagar! det är det värsta som finns, att veta att man har en hel vecka framför sig. Det är så jävla hemskt. Men jag tog tag i kragen och gick upp :) Efter skolan så gick jag hem en sväng och åt och så. Sen gick jag iväg till E. Kollade film gjorde vi :) mysigt! Sen när jag kom hem tog jag mig mat och gjorde mig stor och stark.

Nu kollar alla på idrottsgalan i familjen förutom jag. Haha det är så skräll mig! efter victor.. Nej nu ska jag va med lite i familjen. Kommer mer uppdate imorgon! pussar och kramar


It feels good

Igår som sagt så piskade vi örnen med 4-1, huuur skönt? Ungefär seriens svåraste match kanske, så det kändes skönt att få en vinst mot dom :) mötte ju min bästa vän, hon mår nog inge bra av att vi vann. hihi :*

Senare på kvällen igår firade vi mamma, ellida var hemma hos oss då. Vi åt tacos och kollade film och så. Så lördag kvällen blev väldig slapp men ändåse jätte jätte bra!

Idag så har jag varit vid älvstranden från 12.00-17.00 ungefär, jag leeever där :) så nu är jag helt slut efter igår och idag.

Imorgon är det ny vecka, och det innebär att skolan startar igång på sin plats igen. Jag gillar verkligen inte det, jag längtar så mycket tills sommarlov. Det sjunger om det, åh give me give me.

Sitter som alla andra dagar (???) i jonathans rum och kikar på datorn. Haha! mycket liv jag har tycker jag. Snart så ska vi gå in till pappa och linda och kolla på solsidan. Så jävla skönt pogram! ciao

"stora tjejtestet"


vänskap- 
vad heter din bästavän?- mollie, ellida och bjarka
vem var du senast med?- ellida
vem ringer du när du är riktigt ledsen?- ellida
har du förlorat en vän under 2011?- nej
är du med någon just nu, isf vem?- nix
vem utav dina kompisar vill du träffa just nu?- mollie!
vem snackade du senast i tfn med?- ellida
vem utav dom fick du senast sms av?- ellida
kärlek-

är du kär?- 
vad heter han isf?- :)
har du kille?- nej
vad hette din första kille?- jadu
hur många gånger har du varit riktigt kär?- en
har du sagt att du älskat någon, fast inte menat det?- ja på skojs skull
älskar du någon just nu?- 
har du gråtit över någon du inte kunnat få?- ja det har jag
har du kramat någon?- yes
har du pussat någon?- yes
har du hållt någon i handen?- yes
har du hånglat med någon?- yes
har du strulat med någon?- nej
har en kille tagit på dina bröst utanför dina kläder?- nej
har en kille tagit på din rumpa utanför dina kläder?- yes
har en kille tagit på din bh?- nej
har en kille tagit på dina trosor?- nej
har en kille tagit på din mage innanför kläderna?- yes
har en kille sagt face2face att han älskar dig?- nej
mobil- 
vem ringde du senast?- mamma
vem ringde dig senast?- mamma
vad står det i ditt senast sms&vem är det ifrån?-  E " aa<3"
vem skrev du senast sms till& vad stog de?- E " kan du logga in på msn nu?<3"
vad har du för mobil?- sony ericsson w715
vilken färg?- svart
hur många kontakter har du?- jag har ingen aning 
familjen-
hur många är ni i din familj?- vid pappa så är vi fem, vid mamma så är vi fem
vad heter dina syskon?- victor, herman jonathan och tove
har du en storasyster?- nej, MEN VILL
har du en lillasyster?- yepp
har du en storebror?- yes
har du en lillebror?- ja
har du en tvilling?- nix
är du mittenbarn, minsta barnet, eller äldsta?- mitten och äldsta :)

Vi vannnn

Vi piskade örnen med 4-1, wiho! Eller vad säger du mollie?;) fick göra mig två assist :) Imorgon ska jag och ellida ner och kolla innebandy. Jag gör bättre inlägg i morgon? puss på er

Och när jag säger att jag älskar dig


Så taggad som man kan bli

Kom hem för ett tag sen ifrån älvstranden! inte första gången precis :) men hibs vann iaf med 12-4 (??) grattis till dom!

Sitter å taggar inför matchen imorgon! NU KÖR VI

ps. mollie ska över sargen :*

I think (!!!)

Jag tror verkligen jag borta rensa min garderob, men orkar man?

Grrr


Nu blev min dag super

14 januari 2011

Idag fyller mammi år :) älskar dig

Sitter nu nerbäddad i soffan och bara njuter kan man säga. Stannade hemma idag ifrån skolan pga att får vila mig lite efter jag har varit sjuk. Men klagar gör jag inte nej!

Senare under dagen så kanske Ellida kommer till mig (??) jag hoppas skarpt på det. Sen ikväll kanske det blir att glo på innebandy när min söta storebror lirar innebandy.
 
Imorgon blir det hemma match mot örnen! det betyder att jag kommer möta mollie! fan vad skönt, det betyder att man verkligen blir mer taggad och mer vilja att ta i från topp till tå på planen eftersom jag möter henne! pussss

E.M


Jag trodde aldrig jag skulle finna en vän som dig,
men det lyckades jag med och nu är jag världens lyckligaste

"Rihanna S&M"


Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it
Sex in the air, I don't care, I love the smell of it
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me


jag♥feber

Igår kväll hade jag världens största huvudvärk! visste ärligt talat inte vart jag skulle ta vägen, så idag så fick jag stanna hemma ifrån skolan med min feber.. Men man kan ju aldrig klaga på att man är hemma ifrån skolan :) haha!

Som sagt idag så har jag bara degat i soffan, har nästan inte orkat någonting förutom att jag har varit ute och köpt paket till mammi som fyller år imorgon <3 annars så har jag bara varit inne och kollat på tv. Men nu så känner jag mig betydligt bättre! jag är nog på bättringsvägar iaf som tur är :)

Jag sitter just nu hemma vid pappa och chillar lite på datorn. Jag är hemma imorgon med ifrån skolan för att jag inte ska bli värre. Får se vad det blir imorgon! förutom att fira mamma :)

Nu ska jag va social mot ellida på msn! have a nice time everybody

Jätte roligt..

Ligger i soffan med värsta huvudvärken, kul.. Så jag hoppar över träningen idag (suck) hoppas jag blir bättre iaf! pusss å kram

Kung?

Jag är så dålig på att blogga... Men idag iaf så har jag vart i skolan (surt) och efter så blev bjarka med mig hem en sväng:) har jämt tränat också, alltid gott att springa ur sig :) nej nu får det räcka, kommer mer intressant inlägg imorgon! ha det bra sötisar :-*

Brown!!

Kom nyss hem ifrån jollar, hon har tonat mitt hår mellanbrun! jag är väldigt nöjd faktiskt :)

Som vanligt så suger jag på att blogga, men jag glömmer nästan bort bloggen! haha finns ju vissa saker som kommer före :) men idag så har jag iaf umgåts med ellida, vi fick skrattanfall många gånger! Ja som alla andra gånger kan man kalla det :)

Nej fy fan! imorgon börjar skolan igen nått som jag verkligen hatar!! läxor, gå upp tidigt osv.. Nej jag vill så gärna att det ska vara sommar och sommarlov! det vore inte alls fel.

Nu ska jag kika på familjen annorlunda, känner att jag får paaanik eftersom det redan har börjat!

för er som vill ser hur det blev ;)
btw, bilden ser ut som om jag är rödhårig, men det är jag ikke!

Storvreta 2011

Storvreta 2011

- Helgen eller ja dagarna i uppsala har varit toppen med mina favo tjejer. Vi hann med 5 matcher! vi kom så långt så vi skulle spela semifinal till slut, gissa om man var nervööös? det var så " vinna eller försvinna" för om vi åkte ut så skulle vi hem, om vi vann så gick vi vidare! men tyvärr så gick det inte längre.. vi förlorade med 1-2! men oavsett så har alla kämpat till tusen och helgen har varit så bra med er. Vi hann inte med så mycket tillsammans men det var ju alltid något :)

Igår efter semifinalen så åkte några hem och några stannade kvar, jag stannade med mamma och dom i en stuga som dom hade hyrt i uppsala. Där var även några ifrån laget, ja vad ska man säga? vi skrattade så vi tjöt åt min underbara och knäppa lillebror :) ojoj undrar vad det kommer bli med denna pojk..

Nu så sitter jag vid jonathan i hans rum och vi sitter hungriga och väntar på mat, TACOS! fy vad gott det ska bli, jag är så sugen på det så det inte finns ord för det.. Nu ska jag kolla om det är klart, ciao

TAGGAD

Nu drar vi! Nu kör vi! Guld ska med hem, det kan ni ge er faaaan på ;) min helg kommer bli toppen!!

I'm so proud of you

- Jag är så stolt över dig
Du är så starkt hjärtat mitt, men vi klarar allting tillsammans. " vi är som starkast tillsammans" så kommer jag alltid att säga och det kommer att vara så tills döden skiljer oss åt. Liksom dom små gångerna vi har träffats så har jag redan insett av så korta gånger vi har setts att jag skulle verkligen inte kunna klara mig utan dig. Jag vore inte den jag är idag om jag inte hade dig. Du gör mig så stark, och du vill mig alltid så väl. Du är min äkta bästa vän! Allt som händer nu är så sjukt jobbigt för dig, jag vet det, men vi är så starka tillsammans. Jag ska hjälpa dig och stötta dig i vått och torrt, glöm verkligen inte det för jag kommer stötta dig på topp vännen. Vi genom eld och vatten, jag älskar dig så otroligt mycket bästa vän


   

 


" jag ska följa dig genom eld och vatten
  över land och hav
  jag ska älskar dig tills hjärtat slutar slå"

You hurt so deeply

- Jag är så jävla besviken på dig. Om du bara visste.

Natten med ellida var så otroligt bra, har inte skrattat så mycket på länge. Skrattade så mycket så jag fick kramp i magen, haha men det var värld det :)

Klockan är ett och jag har inte gjort så mycket av det lilla dagen har bestått av, jag har varit till Linda en sväng och kollat efter mina mjukisbyxor. Men ikväll så ska jag förmodligen åka ner till älv och glo på innebandy när damlaget ska spela :) ska förmodligen få med mig min vän Ellida ner som jag hoppas på.

Imorgon blir det 4/5 timmars bilåkning, vi i f98 åker och lirar innebandy torsdag-lördag imorgon! cupen kommer va i uppsala. Jag längtar så mycket, jag och amanda har planerat för fullt som jag gillar otroligt mycket. Hoppas såklart på guld hem som ska ske!

Nu ska jag börja packa lite smått inför imorgon! ciao 


What fun

Kärlek under 2010 . .
Har du kysst någon? ja
Har du pussat någon? ja
Har du varit tillsammans med någon? yes
Har du varit kär i någon? ja
Har du haft sex med någon? nej
Dina vänner under 2010 . .
Har en vän dött? ja...

Har en vän sökt tröst hos dig? yes
Har du sökt tröst hos en vän? ja
Har du sovit över hos en vän? ja det har jag
Har du varit kär i en vän? nej eller liksom den man har varit kär i är ens vän också.
Har du fått mer än fem nya vänner under året? jag tror det
Du under 2010 . .
Har du gråtit? ja
Har du skrattat? om jag har
Har du kissat på dig? haha nej
Har du sovit i tält? yes
Har du sovit under bar himmel? nix
Har du varit på Gröna Lund? nej
Har du varit på Liseberg? nix
Har du varit på Kneipbyn? nej
Har du varit utomlands? nej det har jag inte
Har du varit i en annan stad? yes
Har du bott hemma? ja 

När har du som mest . .
Gråtit under 2010? ..
Skrattat under 2010? när jag har hade kul eller nått sånt
Denna månad . .
Har du varit kär?
Har du kysst någon? nej
Har du pussat någon? ja, herman ;)
Har du kramat någon? ja
Har du skrattat? yes
Har du gråtit? ja..
Har du varit glad? ja
Har du varit ledsen? nej
Har du haft sex? nix
När ..
Grät du senast? igår..
Skrattade du senast? när jag skrattade riktigt mycket var när ellida sov hos mig :)
Duschade du senast? igår men ska göra det sen
Lyssnade du på musik senast? jämt nyss
Hade du kul senast? måndag
Hade du tråkigt senast? nu!
Vem . .
Kysste du senast?
Kramade du senast? victor ;)           
Pratade du i telefon senast med? pappi
Fick du sms av senast? :)

Sex and the city

Ojojoj här har jag inte skrivit på ett tag, jag är så dååålig!

Men jag orkar inte tala om allt jag gjort, firade nyår med mamma också :) victor hade fest här på nyår så var inte så okej när vi kom hem ;) ja men var väl lite smått.

Men idag iaf så har jag tränat och varit vid mormor och morfar ett litet tag. Just nu så sitter jag och kollar på sex and the city med min vän ellida. Hon ska sova här vid mig inatt, var ju allt för länge sen så det beehövs! vi pratar om allt mellan himmel och jord så det känns skönt detta.

Måste tala om att jag ska tona mig, tror jag ska tona mig mörk också! vååågar man?

Nej nu måste jag va snäll mot ellida och va lite social mot henne! stackars henne säger jag bara..


Du är en sån vän som alla behöver


nytt år, nya möjligheter

Åh, 2010 är nu över och det känns väldigt tungt. Jag vet inte varför men det är väl så, jag kommer ha med mig otroligt många minnen ifrån 2010. Det har väl varit ett bra år fast ändå inte. Jag hoppas verkligen detta året 2011 kommer bli superB.

Detta år blir jag 12, känns inte så mycket faktiskt eftersom dom flesta av mina vänner är 13 så jag är väl inte så förvånad att jag blir tolv. Men detta år kommer jag börja sexan, jag har faktiskt längtat efter det för att få kunna se mina andra vänner också. Så det ska bli spännande det också!

Liksom jag kan inte fatta att det är ett nytt år och att vi är inne i januari? det var inte länge sen det var sommaren känns det som. Jag vill hinna med så mycket roligt som möjligt detta år, att jag verkligen får spendera dom sakerna jag önskar och att nån av mina drömmar går i uppfyllelse.

Jag hoppas verkligen 2011 blir det fantastiskt år med mycket roliga saker. Jag önskar er alla ett gott nytt år :)

Minnen 2010


Svennis cup


En innebandycup i uppsala, oj vad jag amanda ellida skrattade då


Jag tog kort på jonathan


Metallstugan med klassen


Jag och ellida, den sommarn var våran!


Jag och ellida stod i kassan vid minigolfen, även klättrade vi i träden och skrattade så vi tjöt


Mollie kom till hagfors på besök, sånna minnen som alltid sitter kvar i hjärtat


Bjarka gjorde en inbakad fläta på mig för första gången och jag älskade den till tusen


En sommardag vi tog kort i teamet "team tango" fast bjarka var dock inte med


En oförglömlig dag när julia och johanna fotade mig och ellida. " a day to remember"





Det var några minnen ifrån 2010, finns otroligt många men kan ju inte lägga upp allt, så här fick ni några minnen ifrån 2010! :)

RSS 2.0