My star




You're simply the best
Better than all the rest
Better than anyone
Anyone I ever met


Ny vecka, nya möjligheter

Dagen idag var måndag yes och det innebär att skolan började igång denna vecka igen, vilket innebär inte bra. Slutade klockan ett idag då jag gick hem och tog mig nått att äta och fick lov att packa sen åkte jag och mammi till ekshärad och köpte nya innebandyskor till mig. Dom är skit skönt alltså! sen ner till älvstranden och göra säsongens första innebandy träning! det var så himla kul, så kommer träna fotboll onsdagar och innebandy måndagar.

Nu så har jag jämt duschat så sitter här blöt i håret, haha. Imorgon är det hemkunskap, ser fram emot det faktiskt! ska bli kul att få se vad som händer där också :) förresten så ska jag och Ellida på speedway imorgon också, du är bäst bruden. Nu får detta inlägget avslutas med "puss"

Sånt är livet

Lördag : Började med att jag blev väckt av bästa mammi vid nio nån gång där. Då var det bara att göra sig iordning för att spela match med att packa och äta och sånt. Vi åkte ner till samlingen vid tio nått sånt, sen då vi åkte till skåre för att spela fotbollsmatch mot Hertzöga. Gissa vad vi fick med oss hem? VINST MED 3-1! härligt var ordet, gjorde även ett mål. Kom hem nån gång där vid fyra eller något sånt där då jag fixade mig lite sen så skulle vi till jonas kompis för att äta kålsoppa. Vid elva så cyklade jag mammi och herman hem i spöregnet, åh herregud vad mörkt det var och vad blöt jag var när vi väl var hemma. Fy! 

Idag : Vaknade idag upp vid tio/elva nått sånt där, då så tog jag mig nått att äta sen så satte jag mig en stund vid datorn. Var meningen att jag skulle åka och hälsa på min vän Kristin idag, men blev ändrade planet så jag åker till henne till fredan istället. Så istället så åkte jag och Ellida ner till älvstranden och kollade på match. Hif fick sig en vinst! grattis till er :) När matchen var slut så åkte jag och Ello hem till mig, då så gick vi till pappi en stund och sen så cyklade vi runt lite överallt. Ja sen så lyssnade vi på musik och dansade! gud så kul vi hade gumman, du är bara för bra! ily. Hon fick lov att åka hem vid halv åtta, då när hon hade åkt hem så tog jag mig ett fat med kålsoppa, mumssss! Just nu så sitter jag hemma vid pappa och ska nog snart gå bort till mamma, imorgon börjar allvarlet igen som inte är nått vidare! börjar även med läxor denna vecka, orkar man? Ett plus till när skolan är slut då när mamma kommer hem så åker vi och köper nya innebandyskor och sen blir det årets första innebandyträning! så himla ruskigt kul, puss på det. Nu ska jag ge dom andra lite sällskap sen så går jag bort till mamma. Ciao!

EYES



I miss you

Nu sitter jag och är proppmätt och Ellida plattar håret på mig!:) vi ska snart åka ner till älvstranden och kolla på en match, den matchen är kungen cissi med på :D Ja det blev ett snabbt och kort inlägg jo jag vet men kommer nog ett inlägg ikväll för hinner inte mycket nu! pussis

Känns som om jag saknar dig..


Marten

Ja det kan jag väl börja med att säga, dålig uppdate jag vet men ska försöka ändra på det! är bara det att jag inte orkar. Haha :)

Sista dagen i skolan för denna vecka, vi hade idrott idag och det var ärligt talat kul faktiskt! efter idrotter fick jag gå tillbaka till skolan och möta upp min sötfis Ellida :) vi gick hem till mig och hämtade pengar, sen gick vi till farsan och han skjutsade oss till skoga på marten! inte det bästa jag har vart med om exakt, för vädret var ju hemskt! regn som på alla marten så är inte förvånad ärligt talat. Pappi kom och hämtade oss klockan sex ungefär, så jag fick med mig hem ett halsband där det stod " Tilda Ellida" tyckte var var skit snyggt faktiskt! så det var perfa. Sen tog vi oss en liten promenad hem till mamma där vilor och cissi var. Dom hade beställt sig pizza så jag och Ellida fick pizzan som var kvar sen! det var väldigt gott kan jag lova.

Nu har jag jämt kommit ifrån pappa var där en liten sväng. Är taggad inför morgon dagen då jag ska spela fotbollsmatch med mitt sköna lag. Om ni vill veta vilka vi möter så är det hertzöga. Nu borde nog jag packa upp idrottsväckan, ojdå har inte gjort det än.. Hejdå alla läsare


Sista doppet för iår?

Precis! jag och min kära vän Ellida var och tog oss ett dopp vid gata förut när det spöregnade, jesus vad kallt det var! undrar om det var sista doppet för iår? jag skulle nog kunna tänka mig det :)
Idag slutade vi skolan klockan ett, det gjorde Ellida också så hon gick till mig efter hennes frilufsdag vid gata. Så jag kom hem när hon satt i soffan och kikade tv. Då gjorde jag i ordning nån grönsaksallad, vi var ju hungriga så då får man ju göra nått åt det också! höhö. Ja sen som ni märkt så gick vi ner till gata och där var det svinkallt! sen fick vi lov att dra oss hemmåt där vi tog oss en hamburgare, mums! Sen fick Ellida lov att dra sig till sitt andra hem i geijersholm! hon har ju ett hem hos mig också ;) och det gillas!

Åh just ja! nu måste jag nog packa idrottsväskan inför idrotten imorgon vid skolan. Förresten så ska Eric följa med mig hemåt efter skolan, tror han skulle ladda ner nån film! så det ser ut som en mysig dag med min snygga pojkvän :) nu måste jag verkligen packa! ciao


Åh jag i mörkbrun! har inte färgat mig men julia hjälpte mig att ändra bilden med ett pogram :)


.


It feels unusual

Saknaden är stor

Imorse var jag på minnestund för vår älskade Otilia! där såg man massa folk med massa tårar. Fy vad jobbigt det var! finns inte ord för hur mycket jag saknar dig ängel, du hade alltid ett så himla fint leende på läpparna. Vi ses snart ska du se <3

När det var klart åkte jag och mammi till mormor och morfar och hämtade Herman plus att vi fick oss lite mat i magen! jag älskar mormor mat helt klart. Jag gick sen bort till Linda och gosade med älskade syster Tovis. Försökte göra Tove glad och var det ett tag sen så gick jag hemmåt till mammi. Då tog jag fram HM katalogen på en gång och kollade, mamma ska beställa en väska och en tröja åt mig! Jag älskar dig mamma. Nu borde jag nog göra i ordninga mig införs kvällen läggdags! jag är super trött och det blir ju inte bättre med att man ska upp sju till morgongen, åh herregud! nu måste jag ge mig, godnatt världen



Föralltid i mitt hjärta

Otilia jag även vi alla saknar dig så himla mycket! jag tänker på dig hela tiden, det är så svårt utan dig. Jag glömmer dig aldrig, du är föralltid en del av mitt hjärta! Jag älskar dig Otilia Jimmisdotter♥


Första dagen

Ja nu så är första skoldagen gjord och det var väl okej, kan väl inte klaga så vidare mycket :) det enda var att det var människor överallt och dom mindre barnen skrk så himla mycket, kanske komma hem döv nån dag nu! känns som det..

Imorgon blir det en jobbig dag, ska på minnestund till Otilia. Jag fick mig att gå med tove och moa, men otilia du vet jag tänker på dig hela tiden! jag saknar dig.

Nu så kollar jag läget på tvn lite, vet inte ens vad jag tittar på bara det är nått! haha. Snart så ska jag lägga mig, för det första så är jag trött och för det andra så ska jag upp till morgonen igen. Nej nu får det räcka! NATTI

Förlust!

Ni kanske ser på min korta rubrik att det blev en förlust för oss idag mot ett bra lag som kallas Munkfors :) dom fick med sig en vinst hem och den slutade 5-1, grattis till er! jag träffade mina goa vänner Kristin och Elvira, dom är ju bara för bra! i love you girls. Vi kom hem vid två där och då åkte jag till pappi en sväng, sen blev det ner till älvstranden för att kolla innebandy när min äldsta bror spelade och dom fick sig en vinst med 9-5!

Åh herregud! imorgon börjar allvarlet igen och jag ser fram emot första dagen kan jag erkänna men sen så har jag lust att vända ryggen om skolan och gå därifrån! haha nejdå, ska väl bli kul att träffa vänner så lite längtar man väl. Men fy med att gå upp tidigt, göra läxor prov och allt möjligt, undrar hur allt kommer lyckas igentligen eller om det kommer göra det över huvetaget. Nej fy bubblan säger jag bara!

Nu kikar jag i min gaderob vad jag ka ha på mig imorgon första dagen i skolan :) jag vet en till som har bestlutångest för vad hon ska ha imorgon! CISSI :D åh förresten grattis till alagstruppen, du är bäst!
Blir nog inte så sent jag lägger mig ikväll eftersom man ska upp sju till morgonen! undrar om jag kommer komma upp om det kommer gå, undrar hur det kommer att se ut till slut om jag kommer ur sängen eller inte... puss på er!


!

KOMMENTERA SÖTISAR :*

Vinst!

Wihoooo, vi vann matchen med 1-0  och målet gjorde jag :) men jag kan väl säga att fy vad jobbigt det var att springa, undrar om jag orkar vara med imorgon eller om jag orkar! för jag är helt slut i benen. Vi möter ju som sagt munkfors imorgon och har ingen aning om hur den matchen kommer sluta, förra gången fick vi oss en förlust mot dom med 6-0, ojdå! men bara att ta nya tag och visa vad vi går för :) jag vet inte om jag följer med kristin hem efter matchen, inte säker än för att broder spelar match imorgon vid älvstranden och är faktiskt lite sugen på den fast vill så gärna träffa kristin också! BESTLUTÅNGEST kan man säga.

Vi var vid mina kusiner igår kväll och blev bjuden på kräftor, gott men jobbigt! jobbigt att skala var det så jag gav ju upp till slut såklart så då tog jag mig lite kött och potatisklyftor! ett stort hjärta till maten. Fick lov att åka hem vid elva eftersom jag skulle spela match idag, då kom jag hem och det tog inte så länge tills jag fick lov att gå och lägga mig.

Ja just nu så sitter jag vid pappa i soffan och tittar på film och äter lite godis samtidigt, myspys. Jag är ganska trött och jag borde nog inte lägga mig alls för sent idag, för imorgon väntas en dag med en hård match mot munkfors! undrar hur det kommer gå, om jag orkar eller inte så jobbigt som det var idag och springa.. Hoppas att det kommer bli en super match för oss alla och att vi tar med oss en vinst :) nej nu tänkte jag att jag skulle se på filmen lite, Puss

Match

Nu måste jag göra mig i ordninga tills match som börjar klockan två vid valhall :) tror inte det kommer många alls eftersom det är damlagsmatch, men lycka till te dom tjejerna iaf :) Inlägg kommer senare hur kvällen spenderades igår kväll! men ha en bra dag, PUSS

love the way you lie

Åh vad härligt!

Rubriken säger nog allt kan jag lova! var och hälsa på världens bästa vän Bjarka vid tre, och jag har jämt kommit hem :) åh det var så härligt att få träffa henne, jag skrattade hela tiden asså! pratade nästan bara om minnen om oss två :) jag älskar dig tvilling!

Ja som sagt så skulle mamma och jobba idag, hon skulle åka vid halv nio. Så jag sa till henne igår kväll att hon skulle väcka mig då så jag skulle kanske vända lite tills skolan börjar, hon väckte mig fast jag stod inte ut så jag gick och la mig igen och vaknade inte förrän vid tolv, ojojoj säger jag bara! vad ska detta bli när man ska snart gå upp vid sju när skolan börjar, ups..

Jag längtar även tills lördan och söndan, båda dagarna har vi hemma match, och jag är as taggad! då möter jag mina vänner Kristin och Elvira som är toppen. Nu tänkte jag att jag skulle ringa farsan och höra vad han gör så går jag nog bort till han en liten sväng :)

18 augusti 2010♥




















Teamtango


Sov hos denna fantastiska flickan inatt och kvällen igår var kungligt bra :) tog kort men hinner nog inte få in dom i detta inlägg :) men kvällen igår kväll och imorse var bäst med dig syster. Imorse  pysslade ett tag och sen ringde tove och moa på min mobil, vi skulle va med dom idag hade vi tänkt. Vi gjorde upp att dom kunde komma till oss vid halv två men dom gjorde det aldrig, dom kom inte förrän en timme efter, haha! Det första vi gjorde var att vi tog toves telefon och busringde oss loss lite! haha gissa om vi skrattade? jodå! Senare kom vi ju såklart på att vi kunde gå ut och ta massa bilder som såklart skulle bli bra, utan tvekan. Bilder kommer i ett annat inlägg förresten. När vi kom in så gjorde vi ett stort kort till vår käraste vän Bjarka, hon är med oss i team tango gänget hela tiden, vi älskar dig så himla mycket ska du veta gumman. Klockan rann senn iväg och tove och moa åkte hem, jag stannade kvar hos Ellida ett litet tag till. Mamma kom och hämtade mig vid halv åtta ungefär då jag åkte bort till Linda och sa hej ett litet tag! då blev jag bjuden på popcorn framför tvn, går ju inte att säga nej till en sån mysig sak. Jag fick lov att dra mig hemmåt sen så jag skulle komma hem då jag tog mig lite mat, ja och nu sitter jag här och spelar manboy för Herman, hans favorit skulle jag kunna tro! vilken fantastiskt tur han har som har en sån snäll syster :)

Dagen imorgon har jag inga planer för, blir säkert en lung och seg torsdag som alla andra torsdagar brukar vara .

På tisdan är det minnestund för Otilia! jag hade tänkt mig att jag skulle gå på den. Du ska veta att jag saknar dig från topp till tå Otilia.

Nu får jag väl fortsätta att vara lite shysst mot min bror och spela lite manboy för han :) Snäll du är Tilda!

Solen skiner och det är bara glada miner

Ändrade planer för dagen! istället blir det att leka med min vän Ellida idag också går jag på speedway med henne :) Jag tror jag kanske skulle sova hos henne sen också, känns som om en toppen dag. Mer toppen med att vädret är ju helt underbart! kanske kan gå ut och ta sig en stol och sola lite? måste ju passa på nu :)

Igår var det en vecka kvar tills skolan börjar, men fy jag längtar ingenting alls kan jag säga. Gå upp tidigt, läxor, och allt de där bajsen! Längtar redan tills julovet :)

Nu får jag nog ta tag i mig själv och äta lite frukost och fixa mig. Kanske går ut en liten sväng i solen sen innan Ellida ringer mig :) hade!

Right now

- sitter jag ensam nere i källaren medans dom andra ligger och snarkar :) väntar även på att bror ska komma in så jag har nån att bråka med, haha tur att jag har han annars skulle jag inte ha nån att bråttas med.

Förut efter träningen vad jag och Ellida uppe vid valhall och kollade när bror spelade match. Dom fick sig en förlust, 3-1 ! det var så himla kallt så vi åkte hem lite tidigare då vi släppte av Ellida och sen åkte och hämtade Victor. Dagen imorgon blir det att va med snyggingen Eric. Sen på kvällen tror jag det blir speedway med vackra Ellida. Snart bäddar jag ner mig och tar godnatt eller så hittar jag på nått annat tv eller fortsättning vid datorn, haha. Sweet dream


Big love


1 vecka kvar, nej fy!

Nu måste jag skynda mig att skriva ett snabbt inlägg annars får jag stryk av bror min :) så ja jag kanske är van..

Ellida sov hos mig inatt och igår kollade vi film och spelade kort och pratade osv. På kvällen spelade vi lite innebandy ute också, saknar den känslan och snart börjar det! WIE. Vi vaknade vid kvart i tolv idag och kollade film direkt nästan, vilket innebär najs. Träning idag blir fast ska inte vara med för vilar tills helgen när det är två hemma matcher, taggad till tusen är man här också. Jag och Ellida tänkte vi skulle gå till pekås sen och köpa oss ett par as snygga solglasögon :) får väl se vad det blir med den saken. Nu blir det bara att vänta tills bror kommer hem då han ska laga mat åt mig och Ellida! kungen dä :)

Söndag

Tänkte jag skulle starta igång datorn och klicka in ett litet inlägg på bloggen, smart jag är va? :)
Idag är fotbollslaget och spelar match i kil och jag ger dom mycket lycka! den är nog klar om tio minuter eller nått sånt. Känns som om det går bra för dom, btw så vann vi med 6-0 förra gången vi mötte dom. Om ni undrar varför jag inte är med på matchen så är det nån som få stå över en match, och idag var det min tur. Snart så åker jag till min kusin och firar hennes barn, senare hör jag av mig till Ellida och får se vad kvällen bjuder på om det blir att leka med Ellida eller en vanlig söndasmys dag :) förresten så älskar jag vädret så himla mycket! fortsätt såhär tack :)

Ojdå

Har inte hunnit bloggat förrän igår vid två där och det känns som om jag gjorde ett misstag för att jag inte bloggat sen dess. Men ändå så var det ju bara en dag. Hehe :)

Var med Eric igår ju, vi kikade på film sen åkte han hem vid tjugo i fem då det blev helt tomt. På kvällen sen så åkte jag upp till Ellida och nattade även hos henne. Kvällen var grym kan jag lova! Vi vaknade upp idag nån gång vid halv elva, vi tog oss nått att äta sen så kom Elina och vi hade massa skoj jag ellida felicia och elina. Mamma kom och hämtade mig sen då jag åkte bort till pappa och gjorde nått nyttigt och drog igång gräsklipparen och gjorde det lite snyggt :) alltid skönt med att få en slant, inte alls helt fel. Just nu så har jag jämt klämt i mig grillat, älskar!

Cissi kom hem från Portugal igår, världens snyggaste neger kan jag lova ;) haha! Ska fortsätta med musik nu jag eller fixa en header till sötnosen Elvira, kanske ska göra det eller så blir det en annan dag. Puss

Älskling

Älskling kommer till mig vilken minut som helst skulle jag kunna tro :) han skulle åka vid två och nu är klockan fem i två. Har hämtat mig tre filmer vid pappa som vi kan kika på. Han skulle hem vid tjugo i fem och då ringer jag till Ellida och stannar kvällen hos henne hade vi tänkt oss. Men nu ska jag plocka i orndinga det sista, ha en bra dag för det kommer jag ha! pusspuss


Come on

Kom igen nu folket och börja kommentera! jag bits inte om ni tror det :) gasen i botten förfan, haha.

Började med att jag vaknade upp vid halv elva och tog mig nått att smaska på sen så blev jag sittnas här som jag brukar, inte hunda här nej. Sen frågade jag vad jollar hade för sig och hon gjorde inget speciellt så jag drog vidare till henne och skrattade :) vi gick sen till mormor och fick oss smörgåstårta som vi älskar! senare fick vi fika och sen gick vi hemåt till henne. Hon målade mina naglar och jag blev jätte nöjd :) tiden rann så mamma kom efter en liten stund och hämtade mig och vi handlade och efter det så släppte hon av mig vid pappi. Ellida ringde jag till sen och hon kom till mig och gedde mig sällskap ett litet tag. Hon åkte hem vid halv tio och sen var det helt tomt utan min flicka. Ja just nu så håller jag på att kika lite på hm, funderar på att klicka hem en snygg väska! kanske borde göra det?

Jag ska vara med Eric imorgon förresten, och fan vad det gillas! jaja, nu ska jag sluta babbla :) Ciao folket


Bra rubrik

Jämt kommit hem ifrån mormor och morfar. Har faktiskt vart där sen två och kom hem tjugo över tie, ganska slut är man ändå :) haha! Har gjort en sak som jag inte ska göra om på länge, hihi. Jag har förresten lärt mig hur man gör en header, eller det är ganska kronglit men ändå så känner jag mig stolt! tack för det då bror :)

Skulle egentligen haft vart med Eric imorgon fast han skulle till sin mormor så då är vi på fredan istället :) nått jag längtar tills kan jag säga. Senare hoppar jag i säng efter en lång och hård dag! säger väl lite tidigare, NATTI VÄRDLEN

Just a smaltown girl


Bra bror!

Bror frågade mig igår kväll om jag kunde hämta dricka åt han uppå, och då sa jag till han att jag skulle komma på nått först jag skulle få hjälp med eller låna eller nått eftersom jag skulle hämta dricka åt han :) då var jag så smart så jag sa att han skulle lära mig att göra header, och han gick med på det! ibland älskar man han bara för mycket :) haha! han duchar nu och sen hjälper han mig, så kanske kommer fram resultat om 1 år eller nått! vem vet eftersom det är jag som ska lära mig, buuuuh.

Tänkte jag skulle vara lite snäll mot Herman och titta på film med han så han slipper sitta ensam i mörkret. Nu ska jag titta på "karlsson på taket" haha! tror han tittar på det iaf! man måste ju ställa upp någon gång :) hade


10 augusti 2010

Ellida sov över hos mig inatt, kvällen igår var helt sjukt bra :) haha! vi hade musik på i bött typ och dansade och fjantade oss. Skön brud detta tycker jag. Vi vaknade ganska tidigt idag och åt frukost nästan direkt, fast vi tvekar på vad vi ska göra under dagen? inget bestämt men alltid kul att göra någonting istället för att sitta hemma och dregla.
Jag kanske sover över hos Ellida inatt, eller jag vet inte.. Ska fira mormor och morfar som fyller/fyllt 70 år! så åker dit imorgon en liten sväng iaf. På torsdan ska jag förmodligen va med Eric också, fy vad länge sen de var! nu får jag väl ta och ge mig att skriva och vara lite artig mot Ellida :) haha puss

Det finns många fiskar i havet

- ta vara på eran guldfisk innan det är försent

Svennis cup 2010♥




Tror jennie var ganska taggad inför finalen på söndan :)

Laget :)

Här ser man glada miner innan finalen



Ellida jag och Moa

Ledsna miner efter förlusten

Senare fick vi pris och sen blev det hemfärd!
En helg att minnas♥

Jag älskar fotboll

Tänkte jag skulle lägga ut bilder sen helgen lite senare i ett annat inlägg, så då har ni nått att titta på :)

Senare på dagen åker jag till Ellida och vi tänkte oss att vi skulle ut på äventyr och knäppa lite kort. Vid klockan sex skulle vi upp till valhall för vi skulle fika med laget idag istället för träning! btw så har jag sträckt mig i jumsken och fy orkar nästan inte gå, typiskt mig. Ska försöka att slänga in ett inlägg ikväll! vi hörs, hejdå skitungar :)

SILVER!

Dagen har varit både bra och dålig. Det började med att jag blev väckt av mamma halv sex, inte underbart fast det var nog värt det eftersom man skulle upp och spela fotboll i torsby. Första matchen började klockan åtta och vi vann med 2-0! senare vid halv elva spelade vi en match till och vi vann, så då var vi klara för final :) så jäkla go känsla var det. Fast senare så började det och i första perioden blev det inga mål, fast sen skulle en i andra laget lägga en hörna och jag stod såklart på fel ställe så jag gjorde självmål, fyfan vad jag hatar mig just nu alltså! så himla lett på mig själv. Kunde väl haft stått på ett annat ställe eller nått, ne fyfan. Sen blev matchen avgjord och dom fick guldet och vi silver! bra jobbat ändå av alla. Inte dåligt att komma tvåa?:) vi vann våran grupp iaf. Tack för världens bästa helg girls! ni gjorde den lyckad med mycket gott skratt

Jag sitter hemma vid pappi nu och jag drar mig snart vidare mot mamma. Fast nu måste jag avsluta detta inlägg! ha det så skönt :* puss å kram


SYSTEMKAMERA!

Jag ville bara berätta en sak att jag har kommit på vad jag ska önska mig i julklapp! wieee. En systemkamera, och jag vill ha jul nu fast ändå inte eftersom jag älskar sommaren så :) GE MIG!

Man var liten en gång


jag är hellre blind än att se ett liv utan dig

Kungar

Haha underbart alltså! vi spelade ju två matcher idag i torsby eftersom det är cupen svenniscup :) vi vann båda! gjorde ett mål och 2 assist sammanlagt. Det är så himla härligt att det går så bra för oss så det inte är klokt! jag älskar verkligen fotboll, vilken skön känsla va ?:) Vi är i final typ som det ser ut, blir minst tre matcher imorgon. Tror jag kommer bli ganska trött för idag blev jag jätte trött efter en match bara, undrar jag... Så får väl gå upp halv sex, fy bubblan!

Jag sitter just hemma vid pappa i jonathans säng och är as hungrig så jag har bara lust att äta en gris! eller inte riktigt :) Men som tur är så blir det grillat snart, mumms säger jag bara. Ska leta efter bra musik nu, PUSS

Svenniscup

Har vart i torsby hela dagen på svennis cup! och kom hem med två vinsta matcher som känns underbart :)
Första matchen blev det 3-0 till oss och det blev två mål för min del. Andra matchen var lite tuffare men vi stod imot och vann den matchen med 1-0 och då blev det ett mål för mig. Känns verkligen att vi har varit borta hela dagen, för vi åkte vid halv tio typ och kom hem vid tio eller nått sånt! så nu är det 12 timmar kvar tills vi är där igen typ, knäppt låter det tycker jag iaf ;) men dagen har vart skoj!

Imorgon blir det en dag med svennis cup igen som ni kanske har märkt? men iaf så blir det tidigt att gå upp, för vi ska åka vid åtta eller nått sånt. Fast det blir ännu värre på söndan då det är samling klockan TJUGO ÖVER SJU i torsby, åh herregud säger jag bara! undrar om jag överlever.. Nu ska jag käka i mig det sista som är kvar på tallriken och sen senare krypa ner i sängen! En lång dag som väntar imorgon :)


3

3 månader med min snygging idag!
du är det finaste man kan önska sig


E<3

Julia är bäst

:D!
Fått mig hjälp av julia med en ny design och allt, så himla najs blev den tyckte jag! vad tycker ni?:) jag blev jätte nöjd iaf och julia är helt klart bäst.

Som ni kanske har märkt så var jag i karlstad idag och shoppade, fast jag och ellida kom inte hem med alls många kassar! konstigt nog. Men det blev nått iaf och det är ju bra :) Imorgon är det svennis cup som gäller, på lördan och söndan också! TAGGA. Ellida sover hos mig inatt så drar vi till morgonen, hoppas det kommer gå bra!
Var och hälsade på världens goaste bjarka idag! så himla skönt att få se henne, jag önskar dig all lycka i världen vännen. Nu ska jag dra mig vidare! CIAO


Ellida och Mathilda











Några bilder från en grym dag! tack för dagen girls :)


En dag att minnas

Jaa, idag blev det efterlängtade fotograferingen :D fy tusan vad kul det var! såhär roligt har jag inte haft på länge faktiskt, men som sagt så gjorde johanna julia och ellida dagen lyckad till tusen!:) bilder kommer i ett inlägg senare. Men klockan rann iväg för vi hade så kul och jag och ellida skulle på fotbollsträning, men sen kom vi på att vi hellre ville fortsätta med korten och det istället för att gå på träning så jag och ellida skyndade oss hem för att ringa och höra! men tyvärr så fick vi inte och jag och ellida blev inte alls så glada över det ;) haha. Men det blir säkert med fotografering under det lilla som är kvar av sommarlovet skulle jag kunna tro. Jag älskar denna dag!

Nu sitter jag här och gör ingenting faktiskt, konstigt va? men imorgon så blir det iaf k-stad och shoppa med mammi bror och ellida tror jag, det är nått man ser fram emot :) Men nu ska jag avsluta detta inlägg och göra ett inlägg till med bilder sen denna bästa dag :) ha det skönt :* PUSS

If i had you

Ellida natta hos mig igår till idag, najs var det :) dansade oss loss hela kvällen kanske jag kan säga, höhö! gillar den bruden jag :)

Vi har jämt vaknat upp och idag blir det en stor dag för jag ska va med Eric och sen blir det speedway med han, mysigt! Ellida ska gå med oscar hon, intressant va?:)

Wieeee, imorgon blir det fotografering med julia och johanna! fyfaaaan vad kuligt alltså :) ska bli jävligt kul, men bilderna kommer säkert om hur resultatet blev. Nu ska jag hitta på med något annat, vi hörs :*

PUSS

Barndomsvän

 
Gumman, jag tänker på dig hela tiden! men du ska veta en sak, jag älskar dig så himla mycket♥
"Du fick mig att le när jag helst ville gråta"

RSS 2.0