For the first time

Dagen med Ellida har varit superB. Vi har kollat film och galnat oss och sånt som vi brukar. Älskar att umgås med den bruden!

Imorgon blir det träning och Ellida som idag, sånt ger jag tummen upp till :-)

Kollar just nu på tv och känner att jag har ganska tråkigt, haha. Men ska nog fixa deeet, för skrev ju att jag skulle ta vara på sportlovet så nu jävlar :-)

ointressant och kort inlägg.. puss

Dag 12 - i min handväska

Det är sällan jag använder det.. Men då jag använder den så har jag oftast min plånbok, mobilen och tuggummi och hårspännen hårspray osv där i så är inte så lite där i :-) haha


Dag 11 - mina syskon

Nu ska jag berätta om mina syskon :-)

Jag har 4 syskon, två vid mamma och två vid pappa.

Min lillasyster Tove fyller 1 år till lördag och är ärligt talat världens goaste. Direkt jag kommer hem till pappa så tar hon armarna mot mig, för hon vet alltid vart vi ska och det är till jonathans rum och hon älskar att va där, så go. Även fast hon är så liten, och inte ens kan prata så betyder hon så himla mycket för mig, har verkligen insett att jag inte vore nått utan min lillasyster. Kommer stötta henne i vått och torrt, också kommer jag finns för henne dag som natt. " Allt för min syster". Jag älskar min lillasyster!

Min lillebror Jonathan är 8 år gammal och är så himla bra. Varje gång vi ses så skojbråkar vi alltid och de älskar jag, tror han också gillar det. Vi skrattar ofta tillsammans och mår bra av varann :-) vi är väldigt nära varandra och vi har våran egna humor. Kommer finnas för honom alltid med! Jag älskar min lillebror!

Min lillebror Herman är 3 år gammal och fyller 4 i mars. Han är så otroligt go och han är så go även fast han är en liten plutt :-) många skrattar åt honom och sånt gillar jag. Jag spelar innebandy med han varje dag ungefär, direkt jag kommer hem så säger han "kan vi spela innebandy mathilda?" dudne så go :) mår alltid bra när jag är med honom och kommer alltid att finnas för honom vad det än är. Jag älskar min lillebror!

Min storebror Victor är 18 år och fyller 19 iår. Han är kung i måleeet och han är så bra utanför planen också. Vi skrattar väldigt ofta med och till varandra. Vi har våran humor som ingen annan kan slå ärligt talat, jag älskar det :-) snart så flyttar han säkert hemifrån och vill verkligen inte! vem ska jag bråka med då och slå ner tillexempel? nej usch, kommer inte klara mig. Men jag vet att han alltid kommer finnas för mig, och kommer alltid att finnas för han med. Vi är väldigt nära varandra och jag älskar det. Jag älskar min storebror!

Jag skulle inte kunna klara mig utan mina syskon. Dom gör verkligen mina dagar och dom kommer ge mig en sån bra framtid. Alla mina 4 syskon står mig nära och dom är så bra för mig. Jag kommer verkligen att finnas för dom dag som natt vad det än gäller, kommer alltså göra allt för dom, för vill dom alltid väl. Vill aldrig att något ont ska hända dom, utan jag vill alltid att dom ska må bra och va trygg. Jag älskar dom så otroligt mycket <3

Whip my hair

Sitter just nu i min ensamhet och väntar på att Ellida ska komma till mig och ge mig sällskap idag :-)

Gud så gött det var att få sova idaaag, så gött att vakna och veta att det är måndag och man är ledig. Jag älskare! så jävlar vad det ska njutas detta lilla lov, ska sova ihjääääl mig :-)

Ska nu sitta och fortsätta och vänta på henne, dryg är va hon är! kommer ett inlägg ikväll, puss


Toppen dag

Min dag har varit toppen!

Var ju som sagt på innebandy förut med Ellida, jas vann och det är väldigt bra! viktig match som är borta nästa gång och tror jag ska följa med på den :) spännande!

Efter matchen åkte jag och Ellida hem till henne, vi kollade på film och blev helt inne i filmen. Dagen har var kanon iaf!

Är nu vid pappa och ska nu alldeles strax gå och kika på solsidan :) bye


I'm on a boat

Redan söndag men det kvittar mig som jag skrev igår, för har en hel vecka framför mig nu då jag får sova hur mycket jag vill :)

Under dagen ska jag ner till älvstranden och kolla när jas spelar match, älskar att kolla på innebandy! livet ju :-)

Nyss duschat och ska alldeles trax ringa till Ellida för hon ska ge mig sällskap sen på matchen, skratt som vanligt?

Ska fixa mig nu, vi hööörs :)

900 rikare!

Redan lördag idag  men har inge ångest för har en hel vecka på mig att va ledig så jag klagar inte :-)

Min lördag har bestått av kalas hemma vid pappsen. Släkten har firat mig och jag är nu 900 rikare och det sitter fint det när jag ska till karlstad och handla. Har 1500 sammanlagt i pengar, 500 kronor presentkort på bergvik, 200 på gina. Plus att mamma ska betala det mesta jag vill ha för det är som en present jag fick när jag fyllde år! toppen :-)

Ligger just nu i victors säng och har nyss smakat chips av han, och det är hans egen chipspåse. Meen stackare!! men han får jämt låna saker av mig eller nått så va värld de!

Ikväll blir det pizza och familjemys med familjen. Imorgon ska jag ner och kolla när jas spelar också :-)

puss och kram

Dag 10 - det här hade jag på mig idag

Det jag hade på mig idag var ett vitt linne, en svartvit randig tunika eller vad man ska kalla det och ett par svarta tights :) enkelt och skönt så det tipsar jaaag!

Dag 09 - min tro

Min tro är att jag kommer satsa på innebandy så himla långt det bara går. Min tro är att jag ska göra mitt bästa med innebandyn, kämpa, få blodsmak osv.

Har mycket tron men är helt tom på ord nu och jag fattar inte ens varför? slut i huvve


Dag 08 - ett ögonblick

Ett ögonblick kan va olika saker det för mig.

Ett ögonblick hände mig i förrgår tillexempel. Var inte alls beredd på det men sen så insåg jag att det var sant och har inte ens förstått det än nu en dag. Vissa ögonblick är värre än andra, och vissa är bättre än andra.

Dag 07 - min bästa vän

Jag har väldigt många vänner som står nära mig och jag tycker om dom alla. Men visst, finns vissa vänner man har mer kontakt med än andra.

Den personen jag delar mina dagar mest med, skrattar med, gråter tillsammans med, skäms tillsammans med, den jag berättar allt för är Ellida Moss. Hon är min bästa vän och hon ställer verkligen upp för mig i ur och skur och vill mig alltid lika väl hur illa det än är. När jag som helt bara vill försvinna och bara vill bort, så är hon alltid den som gör så jag stannar och ger mig ett stort självförtroende. Jag skulle aldrig, aldrig någonsin klara mig utan denna människa. Vore ärligt talat ingenting utan henne, inte ett enda ärligt talat. Hon är och förblir min bästa ♥




Dag 06 - min dag

Min dag har bestått av lungn dag framför tvn och mitt sällskap med loka. Min dag har även bestått av min vän Ellida :-)

Annars är det träningar och skola som är det vanliga!


My heart will always beat for you

You should know that i miss you

there are feelings that never ends

you to know that i have not forgotten

there are images that never blurred

i have awakened in the middle of the night of silence

and wished you sleeping here beside me again

part of my heart

will always beat for you


Sportlov!

ÄNTLIGEN SPORTLOV

Min dag har varit upp och ner. Var hemma ifrån skolan för mådde inte så värst bra imorse så tog mig en dag ledigt. Sen blev jag bättre mot dagen så jag fick sällskap av världens bästa Ellida :-) bra början på lovet!

Vi har inté gjort allt mycket även om vi haft timmar på oss. Kollat solsidan och vi skrattade rejält mycket, sånt gillar vi :-)

Ligger nu nerbäddad i soffan och har nyss kollat på let's dance med mamma och herman.  Bra fredag!

Nothing without you

Varför ska allt hända mig? Fan säger jag bara, fan..

Isbit?

Hade friluftsdag idag som sagt. Fyfan vad kallt det var! trodde ärligt talat jag skulle för frysa mig. Mina händer gick det inte att röra på, inte fötterna heller. Så satt i en lite stuga i en hel timme alldeles själv när dom andra åkte. Så jävla mycket frös jag! fy fan vad hemskt det var. Men bet ihop till slut och gick ut och åkte det lilla som var kvar, annars har det varit en bra dag :)

Tror även jag blivit sjuk pga kallen. Har en jätte stor huvudverk och det märks imorgon om jag går till skolan eller inte. Gött med helg imorgon också!

Nu ska jag gå och kolla på lyxfällan, pussar

Dag 04 - det här åt jag idag

Har ätit kyckling och potatis sallad som jag hade när jag åkte slalom, också har jag ätit falukorv och makaroner. Har inte ätit allt mycket så därför har jag en sjukt stor huvevärk nu och jag hatar de

:)

Dag 03 - mina föräldrar

Mina föräldrar

Min pappa Jörgen som är världens bästa pappa. Han blir ärligt talat aldrig riktigt riktigt arg på mig utan skrattar mest och jag älskar det. Han skjutsar mig överallt när jag som helst vill. Han ställer alltid upp för mig och våran humor går inte att låta bli att skratta åt. Vi skrattar alltid lika mycket åt den, jag älskar det. Varje gång han åker till Norge är jag jätte rädd att det ska hända honom nått så jag är otroligt rädd om honom och vill aldrig förlora han. Jag älskar min pappa otroligt mycket!

Min mamma Pernilla är världens bästa mamma. Hon skjutsar mig exakt överallt och ställer alltid upp för oss, mig Victor och Herman. Hon skjutsar på träningar, matcher, till kompisar, till affären, dit vi vill osv. Hon gör verkligen allt för oss och vill oss alltid det bästa. Hon har en sjuk humor som alla skrattar åt, jag håller på dör varje dag vad jag skrattar åt henne. Jag skulle inte kunna klara mig utan henne, jag älskar min mamma otroligt mycket!

Dag 02 - Min första kärlek

Helt tom på ord


Dag 01 - om mig

Ja nu ska jag berätta om mig, men vad ska man skriva om mig?

Jag heter Mathilda Jansson och är 12 år. Jag är en väldigt tjej som skrattar åt nästan allt, har en sån humor att jag kan bara börja skratta åt nått som ingen annan förstår varför, men sånt gillar jag! Jag älskar verkligen att skrata, speciellt med dom som jag tycker om som mest.

Jag bor i den lilla hålan som kallas Hagfors. Trvis väl både och här, men bättre än ingenting. Haha grym!

Jag spelade innebandy och det är en av dom sakerna som är det bästa som finns för mig. Jag spelar i en högre serie än dom i min ålder och mitt lag är världens bästa. Började också att spela en match med div 4 för en månad sen eller något. Och kan säga att jag älskade verkligen att spela, att bara springa, kämpa, och sånt älskar jag verkligen. När jag då spelade med div 4 så gick ja göra mig tre mål och la en straff som jag sätte också. Kände mig väldigt nöjd över det resultatet. Men innebandy är som sagt nått jag inte skulle kunna klara mig utan, ska satsa på det så långt det bara går.

Mina underbara vänner, dom finns i ur och skur och skulle inte kunna klara mig utan dom heller. Dom gör mina dagar och ger mig ett stort självförtroende. Jag älskar dom!

Har en underbar familj som jag älskar.

Det var lite smått om mig :)

Snor från Emma!

Nu är det min tur, vi får väl se hur det slutar :)

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Det här saknar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Min favoritplats

Dag 22 – Mina rädslor

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta


Would you have me who I'm?


Just another day

Kom hem ifrån träningen för en timme sen eller nått. Tränade först med 97orna och sen med mitt lag, gött. Kändes väldigt bra idag om jag ska va ärlig! vi blev även fotade när vi spelade två mål. Ska bli spännande att se bilderna! :)

Börjar tagga upp inför frilufsdagen som är imorgon. Känner att jag har träningsvärk men der får gå, för det är ju så sjukt roligt med slalom så ska verkligen njuta av den tid vi får! haha

Tror jag ska kolla på film ett tag nu och vila riktigt mycket. Känner att jag behöver det!

puss


Test

Vilken svordom använder du mest? fan och fuck
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? har ingen, men när jag använder mobilen så är det halv sju
Var köper du dina matvaror ifrån? olika det. och för det andra så är det inte jag som köper det
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? både och, haha
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? skulle göra nått kul för det :) 
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? yes
Vad åt du till middag senast? hård smörgås i skolan
Kan du vissla?om jag kan!
Tittade du på tecknat när du var liten?klart jag gjorde
Äger du några popband t-shirts? nix
När flög du senast? för två år sedan
Pratar du några andra språk?svenska  
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?yes
Vad har du med dig in på bion?människa/människor
Vad har du för väder?kallt och snöigt
När sov du senast på golvet?sov i tio minuter på golvet för nån dag sen, haha kung
Gillar du din boendesituation?yes
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? vet faktiskt inte, men mycket har jag märkt iaf!
Är dina dagar fullbokade och stressiga?oftast
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 13!
Tror du på liv på andra planeter? nej
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? kill me
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? det är frågan det
Tycker du om att krama folk? ja :)
Äger du en digitalkamera? nix 
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej det får jag inte 
Är du mörkrädd? ibland
Tre saker du alltid har med dig? mobilen, kläder, problem.

I've been there before and i'm not afraid

Klev innanför dörren för ett tag sen, har vart en dryg dag i skolan idag som jag hatar! men fick bita ihop för imorgon är det frilufsdag som gäller och för min del blir det slalom. Håller på och längtar ihjäl mig och det ska bli så otroligt kul ärligt talat. Inte allt för ofta det händer att jag åker slalom :)

Har nyss klämt i mig en smörgås och det satt fint i magen det. Ikväll blir det träning som står på schemat och det super gillas, som alltid :)

*

ska nu bädda ner mig till en film och är säker på att jag slocknar ganska så fort. nu säger jansson godnatt

~

my body does not want me like this

I'm going down on my, on my knees or you

Var på träning förut och tog i från topp till tå så nu känns det super skönt efter :) träning imorgon väntas också, och jag längtar redan.

Sitter nersjunkad i soffan och känns som om jag somnar snart så trött som jag är. Men det får inte ske för är inte redo ännu att sova :) blev sugen på nått nu men vet inte vad. haha! vi hörs, puss


kill me

jag är så förbannad på detta, är det inte det ena så är det de andra

It is enough now

Nyss kollat klat på familjen annorlunda. Eller jag har väl inte kollat så mycket, mest glott på datorn och så. Så det kvittade mig typ :) haha

Tisdag imorgon och det är så töööligt! men får bita ihop och tänka på att det snart är sportlov! fy fan vad skön det ska bli, ska verkligen njuta av den tiden vi får. Ska försöka att umgås med mina kompisar så mycket som möjligt :)

Ska alldeles strax göra flätor och måla naglarna. Ha det bra, för det har inte jag

Monday morning

Kom nyss hem ifrån skolan, dagen har gått väldigt snabbt så jag klagar inte. Frilufsdag till torsdag, och faaan vad ja längtar!

Sitter nu och myser med mig själv i hermans säng med en godispåse! men nu ska jag vara nyttig och äta nått bra istället :) pusss

fan

orkar inge mer nu, är så jävla trött på det här..

Sweet dreams

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och glo på en film :) imorgon väntas skolan igen, vilket innebär upp tidigt.
godnatt världen

Ny vecka, nya möjligheter

Imorgon börjar skolan igen, fan vad jag oroar mig hela tiden pga det, hatar det verkligen, hatar

Nyss kommit hem ifrån pappi, där vi har kollat på solsidan och har skrattat så himla mycket till det! vi hade även chips och dipp som sällskap. Sånt tackar man verkligen inte nej till!

Tror jag ska ta mig nått att äta på, är sugen på nått ( haha typiskt mig ) pusss

Innebandydag

Min dag har varit vid älvstranden hela dagen ungefär. Började med att jag och ellida åkte ner och kollade när jas spelade klockan ett där nån gång. Dom vann gjorde dom och grattis till dom :) Vi stannade senare kvar och kollade när damlaget spelade med vårt kära lag. Dom vann dom också så grattis till dom också. Laget fick gå ut och vi fick blommor för segersegrare och att vi vann lilla vm. Så det känns super!

Sitter vid pappa just nu och har jämt nyss ätit tacos. Sitter alltid lika fint i magen det! älskart. Nu ska jag snart kolla på solsidan och vara lite social. Puss sötisar

Want to be like everyone else..


Ångest?

Jämt nyss klivit ur en go och varm dusch. Så gott att duscha när man är som en isbit innan!

Vaknade för tidigt idag enligt mig! så har nu ångest att jag inte sov längre eftersom det är skolan imorgon..  Senare under dagen blir det först att kolla jas när dom spelar, sen damlaget. Får då sällskap av Ellida och det super gillas :)

Nej nu tror jag att jag ska gå och sova en stund så jag inte får ångest. puss

Vinst, ännu en gång - underbart

Vi fixade ihop en vinst med 16-0 idag mot lesjö och det känns verkligen så bra! så om ni läste inlägget innan så är SEGERN VÅR! jag bara älskare

Efter matchen så grillade vi korv med laget, var väldigt roligt faktiskt :) efter det bestämde jag och klara oss för att va kvar och kolla på en match. Och till slut så blev det inte en, utan fler än en! vi kom hem vid halv sju och vi åkte dit klockan halv nio i morse så vi lever verkligen för älvstranden! haha men väldigt roligt har det varit. Tack för dagen gummsi :)

Imorgon ska jag ner och kolla först på jas och sen damlaget med min vän Ellida. Så dagen ser väldigt bra ut imorgon!

puss


SERIESEGRARE 2011!


"Segern är vår, segern är vår
vi har vunnit, segern är vår" 


Nytt och fräscht - tack johanna!

Har nu fått hjälp av johanna och det är nu nytt och fräscht på bloggen och det känns super gott. Så tackar dig så hemskt mycket! jag är även super nöjd över det!


My best friend






Jag är mer än taggad

Fredag idag och det känns urskönt, om inte ännu meeer!

Min fredag har bestått av kalas! släkten har kommit hit och firat mig. Så jag är 650 kr rikare och sånt gillar jag! nästa helg väntas ännu mer kalas fast vid pappas sida. Grymt!

Resten av kvällen har bestått framför tvn med familjen och har taggaat och håller på än! och kan säga att jag är jävligt taggad för imorgon så smäller det.  Det har jag bestämt mig för och det kommer att ske, speciellt så som det känns nu! har musiken på högsta nivå och sitter med victors goa tröja och bara taggar och taggar! nu jävlar, vinssssst


Good day

Fyllde ju som sagt 12 år igår! väldig bra dag :) har bara blivit firad av mamma än och där fick jag mig en dator plus att hon följer med mig till karlstad snart nån dag då jag får välja mig saker jag vill ha :) datorn var även från pappi också! Väldigt nöjd är jag :) tonåring nästa, wooow

Torsdag idag och världens sämsta dag är det ju, alltid lika tråkiga. Men idag så har jag vart hemma och städat mitt rum, för imorgon så kommer släkten hit och firar mig! wie

Äntligen helg imorgon också! det är ärligt talat det bästa som finns, enligt mig. Men tror ni också tycker det?

Match på lördag 09.30 och jag är duuunder taggad!

12!


idag fyller jag hela 12 år! graaattis till mig :)

Sånt är livet

Tisdag idag och skoldagen har varit så otrolig dryg, tycker tisdagar och torsdagar är alltid lika dryga! så önskade jag bara kunde stryka bort dom, menmen sånt är livet. Hjälpte absolut inte med att vi hade bad sista timmen, känner att jag är helt slut efter det. Så kan säga att jag är ganska så slut i kroppen!

Senare mot kvällen blir det träääning, efterlängtade träääning! känns som det var evigheter sen ju. Så idag ska jag verkligen springa benen av mig och göra så gott jag kan hade jag tänkt mig :) men frågan är om jag lyckas ?

Ska nu öppna matteboken och sen klämma i mig en hamburgare. Och sen fortsätta duunka musik tills träning väntas! kyss

I think it so

Ska tala om att jag faktiskt har haft devote ett par dagar, funderar på att ha den istället! Hmmm.. Men om jag ska ha den så skriver jag då vad den heter ;) kyss

You give me the strength I need

Har inte hänt följande mycket idag, förut om att jag har vart i skolan som alla andra dagar. Har helt enkelt bara varit hemma och tagit det lugnt, sånt behöver jag ibland! för det händer inte allt för ofta det :)

Senare mot kvällen det enda jag vet jag ska göra då är att följa med mamma och kolla i affärer! inte värst mycket men alltid något :) tror också att johanna ska fixa min blogg ikväll! håller stort tummarna på det!

Nu ska jag nörda musik! bye

If I were you..

Har vart med Ellida hela dagen. Vi har skrattat så otroligt mycket, men mår super av det, speciellt av att få dela det med henne. Vi skulle ut i snön lite, och väl innan vi kom ut när vi skulle fixa saker så håll vi på att bryta ihop och vi har skämtat hit och dit. Min söndag har varit super, och du gjorde den! E.M

Väl nu så sitter jag och gottar mig med min lilla godispåse. Var med Victor till hydro förut så passade på att köpta mig lite godis. Inte värst mycket för det gick endast på 11 kronor så var inte dyr :)

Måndag imorgon igen och kan inte säga mer än att jag hatar det. Men får tänka på att jag fyller år på onsdag så har nått att se fram emot :) kan inte ens fatta de, att jag fyller år då. För när man var mindre så längtade man osv, men nu så känns det inte ens som om jag fyller år snart. Tycker även det ska bli spännande att se vad jag får! hehe :)

Ska snart dra mig uppåt för att kolla på wallander. Så sjukt bra! puss


Beautiful

Nu måste jag skynda mig med detta inlägg. Håller på och ser på en film och det är reklam nu så tänkte jag skulle passa på!

Var ju som sagt och spelade match i Kil igår. Gick inte som vi tänkt oss, 1-1.. Ett plus på att jag träffade världens bästa Mollie. Och vet ni? fick världens finaste present av henne! fick ett halsband som det stod " sister " på. Jag är super duper nöjd och kunde inte fått bättre. Nån helg nu snart så kommer hon på besök till mig och längtan blir bara större och större. " Du är bäst, jag älskar dig"

Var på rally förut med Ellida. Ojoj vilket kaos kan man säga! folk hit och dit, exakt överallt! var väl tur att jag inte tappade bort Ellida iaf. Vi var inte där alls länge, var där så kort tid så vi hann inte ens att se när dom körde pga av att vi frös tårna av oss så det blev lite panik.

Nu ska jag gå till mammi då vi ska mysa ner oss i soffan och kolla på film. Ha en trevlig lördag sötisar


Världens bästa vän

Tummen upp!

Har inte vart så vidare bra på att blogga så får väl berätta lite extra denna gång..

Onsdag: Då var jag ju som sagt i karlstad och kollade på innebandy när damlaget spelade mot skattkärr! dom vann och det var viktigt för dom. Var där med moa, mollie och malin. Så skönt att äntligen få träffa Mollie!

Torsdag: Det var igår det och då var det meningen att jag skulle med Ellida hem men gick inge vidare, för Ella hade fått magsjukan så då gick det ju inte. Jag åkte hem då jag fixade mig och sen åkte på innebandy med Emma och Klara. Oj vad vi skrattade åt en viss sak, haha ;) Hibs dom vann med 13-8 eller nått. Grattis till dom!

Fredag: Så skönt att få va ledig idag! vet inte när jag sov senast, för förra helgen var det ju lilla vm hela helgen! Men det var ju värt det :) Sitter och kollar lite på tv nu. Ska snart ta tag i kragen och va snäll mot mamma och damsuga! så duktig är jag..

Ikväll så bär bilen av mot kil! där det ska spelas innebandy. Om vi ska vinna då! Jag är inte alls taggad än men jag måste verligen bli det..


I miss the one you were at the beginning

Så nu vet alla vad jag menade med att jag skulle berätta det ikväll. Det var att victor har fått körkort :) litte gött eller så nej!

Kom nyss hem ifrån träningen, så har jämt nyss klämt i mig smörgås och mjölk. Sitter alltid fint i magen det! ska också snart hoppa i säng och dejta min kudde.

Imorgon vid halv sex åker jag och kollar på damlaget med Moa. Mollie kommer jag förmodligen att träffa vilket innebär underbart. Så dagen imorgon ser kanon ut!

Nu ska jag hoppa i säng och fixa lite saker. Kram


eyes

Grattis Vilor!





Idag är det ingen vanlig dag, för idag så fick victor KÖRKORT! gud vad skjuts jag ska få överallt nu, eller vad säger du? haha. Så ni som läser detta, håll er inne :) Grattis ännu en gång bror.

love you

Just a dream

Tisdag idag och det är bland annat en av den drygaste dagen som finns ju ( när det är skolan) Kom hem då jag fixade ihop pytt i panna till mig och Herman :) gott det, det ska vara extra bränt det då smakar det sjukt gott alltså.

Har nyss fått reda på en sak som jag skriver lite senare på bloggen för ska inte sprida ut det än. Så jag är glad för din skull. Ni får reda på det ikväll!

Ska inte göra nått speciellt nu förutom att senare ikväll ska jag iväg på träning. Fast jag ska inte träna, utan jag ska bara kika så jag inte blir sämre tills helgen. Taggad tills helgen då! wieee


Jag lever för det här







Vi är bäst i VÄRMLAND 

I'm so proud

Idag är det måndag och det ärligt talat det värsta som finns, hatar som sagt att vakna på morgonen och veta att man har en hel vecka framför sig. Men positivt att vi är lediga på fredag, wiho!

När jag slutade la jag mig i soffan och degade ett tag. Senare ringde jag till Ellida och hon kom till mig. Vi fortsätte att dega i soffan och prata och massa. Vi gjorde allt möjligt! ojoj vi hållde ärligt talat på att dööö av skratt! helt otroligt att man kan skratta så mycket, men är det Ellida man umgås med så blir det alltid lyckat.

Nu ska jag dra mig uppåt! pusss

Ester Mathilda Olivia


Do not judge everything you see,
not believe everything you hear and
do not tell everything you know

Detta är underbart

Efter jag kom hem efter en obeskrivlig vinst och med en guld medalj runt halsen så var jag så trött och mådde så bra. Kan säga såhär, mitt lag får mig verkligen att vilja kämpa och dom ger mig ett självförtroende och vi kämpar för varandra och tillsammans.

När jag väl kom hem så åt jag mat och la mig och bara njöt av vinsten. Var helt slut kan jag säga! mindre bra med att jag har sjukt ont i jumsken, jag sträckte mig där i sommras så nu kom det tillbaka igen. Så jag hade ruskigt ont innan finalen förut och jag trodde ärligt talat inte att jag skulle kunna va med. Men jag bet ihop och kämpade så mycket jag kunde och det gick faktiskt åt rätt håll :) Annars så har jag spelat lite innebandy med herman, LITE KUNG DÅ!

Sitter och lyssnar på musik och får huve värk efter all tjat herman pratar.. Åh! Ska snart ta några fotsteg in till min bror och vi ska mysa ner oss i godispåsen och kolla på wallander. Jag var så snäll så jag hämtade godispåsen och då var han så snäll så jag får komma till han. CIAO

BÄST I VÄRMLAND

Fyfan vad detta är obeskrivligt. Vi vann LILLA VM 2011! Semifinalen vann vi med 8-0 (???) då jag fick göra mig tre mål! sen finalen vann vi med 4-1 och jag fick göra mig ett mål. SÅ JÄVLA GÖTT MED VINST OCH VI ÄR BÄST I VÄRMLAND. Finns inte ord för detta, det är sanningen. Men jag kan säga att detta känns mer än super duper bra! Bra spelat allihopa! detta känns underbart




En för alla, alla för en

En helt vanlig dag


helt crazy girls!

I'm yours


Laget med draget

Vi vaaaaaaaaaaaaaann båda matcherna! fy fan så jävla skönt alltså. Det innebär att det väntas match/matcher imorgon i tingvallahallarna. Mindre bra med att gå upp vid sex ungefär, första matchstart är klockan nio. Sen beror det på om vi vinner eller inte, men om vi vinner så är det final klockan ett vid tingvalla. Litte taggad då! Nu jävlar ska vi vinna. Ska tagga nu ikväll med mycket bra musik, ska äta så otroligt mycket, dricka mycket och verkligen få mycket sömn. NU JÄÄÄÄÄVLAR!



Har nu påbörjat med att tagga lite, så sitter just nu och lyssnar på musik och har en vattenflaska brevid mig. Ikväll ska mamma laga thaimat som är fööör gott? så det sitter fint i magen det tills imorgon :) Jag kanske hinner skriva nått ikväll, det märks väl. Annars så hörs vi inte förrän imorgon efter matchen/matcheeeerna!  VI SKA VINNA


"Vi ska vinna, vi ska ta dom, vi ska göra köttfärs av dom"

Äntligen fredag, så himla skönt! men snart är det dock söndag igen.. " Livet är en fest "

Min fredag började med skolan, ganska lugn dag i skolan som inte är alls för mycket fel. Gick sen vidare hem till pappa efter skolan. Vi åkte in till julias en sväng där jag hittade mig en tröja :) ett plagg rikare! Nu har vi jämt nyss ätit tacos. Myyys!

Imorgon väntas bilresa till deje där vi ska spela lilla vm. Ska bli oehört kul! är inte alls taggad än men hoppas jag blir det. Nu tar vi hem hela skiten tjejer!

Snart börjar let's dance och då blir det mys med familjen. Tror skarpt jag ska ta ett bad innan det, alltid lika skönt. Ska dyka i badet nu, puss. Skriver imorgon när jag kommit hem ifrån deje, önska oss lycka till :)

Snart fredag

Ska försöka blogga med mobilen nu, får se hur det slutar.. Men dagen har tillbringats med bästa Ellida. Ja vad har vi gjort? Vi kunde dock inte fotografera ute idag pga dåligt väder. För det är ju mycket snyggare när solen skiner! Kom hem vid runt sju där. Då jag hoppade rakt in i no, prov imorgon så kände att det kanske var dags att börja! Men sen när jag väl började så gick det lättare än vad jag trodde. Bara att vänta tills imorgon och se, ojoj.. Jag skriver ett mer intressant inlägg imorgon. puss

2 februari 2011

Kom hem ifrån träningen för en timme sen ungefär. Ska nu dyka ner i engelsk boken och göra klart det sista. Kommer förhoppningsvis mer uppdatering imorgon, ska träffa Ellida imorgon också :) superB

Together


You are strong, we are strong togheter. Forever and ever my best friend. Vi är så starka tillsammans älskade vän, och jag kommer alltid att vara vid din sida vad det än gäller, hur långt bort vi är från varandra, när det är, det spelar ingen roll för kommer alltid att vara vid sidan om dig. Önskade jag var vid dig, du är en sån underbar mäniska och du gör mig så stark i alla lägen. Du släpper alltid mina problem, och du får mig att skratta när jag helst vill gråta. Alltid vi två, och vi är så starka tillsammans. Ge verkligen inte upp, och du, glöm aldrig, du förtjänar alltid det bästa. Love you ♥

Fuck you


Det var inte igår precis

Fan vad dålig jag är på att uppdatera, nån borde komma hem till mig snart och snacka lite allvar med mig :)

Igår var Ellida med mig hem efter skolan, vi fortsätte med våran fotografering. Blev inte lika bra resultat som förra gången men imorgon väntas ännu mer fotografering så hoppas det blir bra resultat :)

Slutade klockan ett idag, var en dryg dag som jag verkligen hatar.. Men kom hem till slut iaf då jag gjorde mig pannkakor. Mästerkock? haha dom gick att äta iaf :)

Håller på att packa väskan nu och sätter på mig kläder. Drar snart ner till älvstranden och lirar lite innebandy! super gilla. Ska göra klart det sista nu och skriva lite med mollanskrollan ♥ puss

"A day to remember"


Igår var det din dag älskade vän. Jag tänkte på dig hela dagen igår och jag önskade så gärna jag var vid dig då mollan. Jag skulle komma till dig, ge dig presenter och krama dig i masser tusen gånger om. Hoppas du fick den dag du önskat dig och hoppas du fick det du önskat dig, det förtjänar du verkligen, en sån som du förtjänar alltid det bästa. Tänker på dig hela tiden. Och grattis ännu en gång bästa vän. Din nästa födelsedag, då vill jag va vid dig och göra allt det där. Jag älskar dig tusen varv runt jorden mollie pejlycke ♥

"You are simply the best- Tina Turner" bara din låt







Grattis världens bästa. Inte utan dig


RSS 2.0